Închide meniul

Mircea Lucescu e încă internat în spital! Ucrainenii l-au lăsat să meargă la meciul lui Dinamo Kiev. Când poate fi externat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2021, 9:32

Mircea Lucescu e încă internat în spital! Ucrainenii l-au lăsat să meargă la meciul lui Dinamo Kiev. Când poate fi externat

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Profimediaimages

„Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri, a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video. Apoi s-a întos la spital. El a fost astăzi (n.r. – miercuri) la meci (n.r. – în lojă, nu pe bancă). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura”, a declarat Caras, potrivit football24.ua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate în ultima perioadă. Mai întâi a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, săptămâna trecută, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist.

Tehnicianul român a lipsit de pe bancă la toate cele trei meciuri jucate în campionat de Dinamo Kiev şi de la amicalul cu Fenerbahce, de la Istanbul.

Rămâne de văzut dacă el va putea face deplasarea la Milano, unde, sâmbătă, Dinamo Kiev evoluează într-un meci amical cu campioana Italiei, Inter Milano.

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, e pe primul loc în Ucraina

Dinamo Kiev a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Minai, într-un meci restanţă din etapa I a campionatului ucrainean de fotbal.

Reclamă

După acest rezultat, Dinamo Kiev a trecut pe primul loc în clasament, cu nouă puncte din trei jocuri. Doar Desna a mai câştigat toate meciurile şi este pe locul 2. Vorskla Poltava şi Dnipro-1 sunt pe locurile 3-4, cu câte şapte puncte.

Şahtior, principala rivală la titlu a echipei lui Lucescu, ocupă locul 7, cu şase puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și