Închide meniul
Foto

Mircea Lucescu, implicat total în meciul caritabil din Gruia! Antrenorul român a împărțit bilete în Piața Unirii din Cluj, înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 13:05 / Actualizat: 20 aprilie 2022, 14:10

Mircea Lucescu, implicat total în meciul caritabil din Gruia! Antrenorul român a împărțit bilete în Piața Unirii din Cluj, înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a împărțit bilete în Piața Unirii din Cluj

As.ro

Mircea Lucescu se pregătește pentru meciul caritabil dintre CFR Cluj și Dinamo Kiev. În ziua partidei din Gruia, antrenorul ucrainenilor a mers în Piața Unirii din Cluj-Napoca și a împărțit bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și Dinamo Kiev se vor întâlni miercuri seară, ora 21:30, într-o partidă caritabilă. Mircea Lucescu s-a implicat activ în promovarea evenimentului de strângere de fonduri pentru victimile războiului din Ucraina.

Mircea Lucescu a împărțit bilete în Piața Unirii din Cluj, înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev

În ziua meciului din Gruia, „Il Luce” și jucătorii săi au mers în Piața Unirii din Cluj-Napoca și au împărțit bilete. Legendarul tehnician român a stat de vorbă cu fanii și a făcut câteva poze. La un moment dat, primarul Emil Boc a apărut în Piață și a stat de vorbă cu Mircea Lucescu.

Tot astăzi, cei de la Dinamo Kiev au anunțat că vor merge la Hotelul Granata, unde în prezent se află mai mulți refugiați din Ucraina.

Meciul din Gruia are drept scop strângerea de fonduri pentru poporul ucrainean, afectat grav de războiul declanșat de Rusia, la ordinul lui Vladimir Putin.

Reclamă

Surpriza pregătită de CFR înaintea meciului caritabil cu Dinamo Kiev

Cei de la CFR Cluj au pregătit o scenă în forma Ucrainei, la centrul terenului. Ruslana, Katerina Pavlenko, solista grupului electro-folk Go_A, și artista româncă Vlăduța Lupău vor cânta înaintea partidei din Gruia.

Dinamo Kiev se află într-un turneu pentru pace prin Europa, prin intermediul căruia încearcă să ajute oamenii din Ucraina. Până acum, formația lui Mircea Lucescu a jucat cu Legia Varșovia și Galatasaray, iar în ambele meciuri s-a impus cu 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev

Înaintea duelului din cu trupa lui Mircea Lucescu, Dan Petrescu a avut o rugăminte pentru fani.

„Nu e întâlnirea mea cu Mircea Lucescu, e întâlnirea noastră cu jucătorii din Ucraina. Este bine că se va juca acest meci pentru că putem ajuta refugiaţii. Mă încântă foarte mult. Mă întâlnesc cu cel mai mare antrenor din istoria României. M-am întâlnit cu el numai în amicale. Îmi doresc să fie un spectacol frumos. Sper să putem ajuta financiar refugiaţii.

E clar că echipele lui Mircea Lucescu joacă un fotbal bun, ofensiv. E foarte bine. Acest joc este foarte bun pentru jucătorii care nu prea au jucat. Nu cred că o să fie stadionul cum a fost cu FCSB. A fost unic. Dacă ar reuşi măcar jumătate, ar fi fantastic”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Recomandări
  • Mircea Lucescu a împărțit bilete în Piața Unirii din Cluj, înainte de CFR Cluj – Dinamo Kiev
  • Surpriza pregătită de ardeleni la meciul caritabil din Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și