Închide meniul

Mircea Lucescu, luat la rost după declaraţiile despre sportivii ruşi! Replica antrenorului a venit imediat: „Am fost înțeles greșit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 15:44

Mircea Lucescu, luat la rost după declaraţiile despre sportivii ruşi! Replica antrenorului a venit imediat: „Am fost înțeles greșit!

Mircea Lucescu este antrenorul lui Dinamo Kiev

Hepta

Mircea Lucescu (76 ani) a fost luat la rost înainte de meciul caritabil dintre Dortmund şi Dinamo Kiev. „Sportul nu trebuie implicat în evoluțiile politice”, a fost declaraţia antrenorului pe care germanii au scos-o la lumină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ar fi de imaginat ca naționala Rusiei să joace un baraj de Cupa Mondială în timp ce armata rusă a pornit războiul?”, l-au întrebat jurnaliştii nemţi pe „Il Luce”.

Mircea Lucescu, luat la rost după declaraţiile despre sportivii ruşi

Replica antrenorului a venit imediat: „Spuneam doar că sportivii Rusiei nu ar trebui să plătească prețul pentru ceea ce se întâmplă în Ucraina. Cu siguranță un sportiv sau o asociație care pledează pentru acest război trebuie sancționate. O astfel de atitudine ar pune sub semnul întrebării spiritul fair-play-ului și sportul în general. Pe de altă parte, cred că sportul este capabil să acționeze ca un ambasador și să contruiască punți între națiuni”, a replicat Mircea Lucescu, citat de „Frankfurter Allgemeine”.

76 de ani are Mircea Lucescu. Românul e pe banca lui Dinamo Kiev din iulie 2020. În sezonul trecut, el a câștigat în Ucraina toate trofeele posibile: Cupa, Supercupa și campionatul.

„Il Luce”, dorit la un „colos” din Turcia

Mircea Lucescu e dorit pe banca celor de la Fenerbahce. „Il Luce” ar putea să antreneze „colosul” din Istanbul în stagiunea următoare.

Reclamă

Fenerbahce e pregătită acum de Ismail Kartal, venit în ianuarie, dar șefii fostei campioane a Turciei nu doresc să continue colaborarea și în sezonul viitor. Jurnaliștii de la sport.ua anunță că pe lista de posibili antrenori ai lui Fener se numără și Mircea Lucescu.

Favoritul conducerii lui Fenerbahce e portughezul Jorge Jesus, fost tehnician la Benfica și Sporting. Conform sursei citate, Fener i-a oferit un contract de șapte milioane de euro pe an. Jesus încă nu a răspuns propunerii.

În cazul în care varianta Jorge Jesus pică, Fenerbahce se poate reorienta asupra lui Mircea Lucescu. Viitorul lui „Il Luce” la Dinamo Kiev e incert din cauza războiului. În plus, antrenorul român a fost asupra criticat de fanii lui Dinamo Kiev din cauza trecutului său pe banca rivalei Șahtior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Lucescu, luat la rost după declaraţiile despre sportivii ruşi
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și