Închide meniul

Mircea Lucescu, dorit la un „colos” din Turcia! „Il Luce” ar putea să se dueleze cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2022, 16:46

Mircea Lucescu, dorit la un „colos din Turcia! „Il Luce ar putea să se dueleze cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Hepta

Mircea Lucescu e dorit pe banca celor de la Fenerbahce. „Il Luce” ar putea să antreneze „colosul” din Istanbul în stagiunea următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fenerbahce e pregătită acum de Ismail Kartal, venit în ianuarie, dar șefii fostei campioane a Turciei nu doresc să continue colaborarea și în sezonul viitor. Jurnaliștii de la sport.ua anunță că pe lista de posibili antrenori ai lui Fener se numără și Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu ar putea să o antreneze pe Fenerbahce

Favoritul conducerii lui Fenerbahce e portughezul Jorge Jesus, fost tehnician la Benfica și Sporting. Conform sursei citate, Fener i-a oferit un contract de șapte milioane de euro pe an. Jesus încă nu a răspuns propunerii.

În cazul în care varianta Jorge Jesus pică, Fenerbahce se poate reorienta asupra lui Mircea Lucescu. Viitorul lui „Il Luce” la Dinamo Kiev e incert din cauza războiului. În plus, antrenorul român a fost asupra criticat de fanii lui Dinamo Kiev din cauza trecutului său pe banca rivalei Șahtior.

Mircea Lucescu le-a antrenat atât pe Galatasaray, cât și pe Beșiktaș, și a fost și selecționer al naționalei Turciei.

Reclamă

76 de ani are Mircea Lucescu. Românul e pe banca lui Dinamo Kiev din iulie 2020. În sezonul trecut, el a câștigat în Ucraina toate trofeele posibile: Cupa, Supercupa și campionatul.

În Turcia sunt legitimați și românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, care joacă pentru marea rivală a lui Fenerbahce, Galatasaray.

„Il Luce”, gest uriaş pentru jucătorii de la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a făcut un gest uriaş de Paşte pentru jucătorii de la Dinamo Kiev şi familiile acestora. Antrenorul român i-a scos la masă, pe malul lacului Snagov. Echipa antrenată de Mircea Lucescu va juca 3 amicale în perioada imediat următoare: cu Borussia Dortmund, Dinamo Zagreb şi FC Basel.

Reclamă 4 / 0/3

I-am strâns pe toţi la Snagov, 65-70 de persoane, şi am făcut o masă de Paste, cum e normal. Pe malul lacului, a fost foarte bine. Total diferit faţă de ce ar fi putut face ei acasă, dar am încercat să le pun zâmbetul pe buze, să se bucure şi ei de ziua Paşte, aşa cum trebuie. 

În sfârşit o echipa mare acceptă să joace un amical caritabil, umanitar, e vorba de Dortmund, unde ştiu ce tip de suporteri au, care vin oricum, la orice meciuri, indiferent de nivel, Champions League sau campionat sau cupă sau meciuri amicale.

Deci este foarte important pentru noi. Jucătorii au nevoie de aceste meciuri pentru că pregătesc meciul cu Scoţia, de calificare. Pe data de 4 mai, seara, sunt la dispoziţia echipei naţionale. Până în 1 (n.r. iunie) este destul de mult timp pentru a pregăti foarte bine meciul”, a declarat Mircea Lucescu la plecarea din ţară.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, dorit la un „colos” din Turcia
  • „Il Luce” ar putea să se dueleze cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și