Închide meniul

Mircea Lucescu, ofertat de un club de top din Europa! Unde ar putea ajunge „Il Luce”: „Acolo este viitorul lui!”

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 9:04

Reclamă
Mircea Lucescu, ofertat de un club de top din Europa! Unde ar putea ajunge „Il Luce: „Acolo este viitorul lui!

Mircea Lucescu, ofertat de un club de top din Europa

Mircea Lucescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Mircea Lucescu este ofertat de un club de top din Europa. Antrenorul român nu duce lipsă de oferte, după plecarea de la Dinamo Kiev. Florin Prunea a dezvăluit că Beşiktaş îl doreşte pe „Il Luce”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev, după înfrângerea suferită cu Şahtior. Antrenorul român este în prezent liber de contract, şi a dezvăluit că îşi va lua o scurtă pauză.

Mircea Lucescu, ofertat de un club de top din Europa

Florin Prunea a oferit declaraţii despre viitorul lui Mircea Lucescu. În privinţa ofertei de la Dinamo, fostul portar a declarat că l-ar vedea pe „Il Luce” în fruntea de preşedinte al clubului din Ştefan cel Mare.

Prunea s-a mai declarat convins de faptul că Lucescu nu va renunţa la antrenorat, nici la vârsta de 78 de ani. Fostul internaţional a dezvăluit că Beşiktaş este interesată de serviciile fostului antrenor de la Dinamo Kiev.

„Nu îl văd pe Mircea Lucescu la FCSB. Eu îl văd pe Mircea Lucescu la Dinamo, nici la Rapid nu l-aș vedea. Locul lui este la Dinamo. Eu știu și simt că el vrea să antreneze în continuare. Puteți să uitați că el vine și antrenează în România. Sunt 100% că nu vine.

Reclamă

Eu îl văd președinte la Dinamo. E la un nivel foarte mare. Eu știu că are o ofertă din Turcia și va negocia cu Beșiktaș, eu cred că acolo este viitorul său. Nu e momentul să intre în birou. Are vitalitate, este clar în idei, poți să stai cu el pe teren și să îl vezi cum antrenează”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Beşiktaş ocupă locul cinci în prima ligă a Turciei, la 12 puncte distanţă de liderul Galatasaray. Nici în Europa turcii nu stau mai bine. Beşiktaş este pe ultimul loc în grupa din Conference League.

Alex Bourceanu ştie la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu

Alex Bourceanu a fost invitat la AS.ro LIVE şi a anunţat la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu. Fostul jucător al FCSB-ului aşteaptă ca „Il Luce” să revină în fotbalul românesc, după despărţirea de Dinamo Kiev.

Reclamă 4 / 0/3

„(Dan Pavel: Dacă ai putea să îl pui într-un loc pe Mircea Lucescu în fotbalul românesc, unde l-ai pune? Unde crezi că s-ar potrivi cel mai bine în următorii ani?) La Dinamo, bineînţeles. Nu ştiu dacă antrenor, cred că la nivel de management. Pentru că a trecut prin multe, a văzut multe, a văzut cum se organizează un club. Ştie cum să gestioneze tot felul de relaţii.

Cred că de mulţi ani are o funcţie mai presus decât cea de antrenor, o funcţie mai complexă. Genul managerului din Premier League. Cu siguranţă ăsta e rolul care i se potriveşte. Poate să fie chiar şi mai complexă această funcţie, nu ştiu exact care sunt sarcinile pe care le are un manager în Premier League, nu am văzut un contract.

Cred că o funcţie extrem de complexă şi cred că clubul unde s-ar potrivi cel mai bine este Dinamo şi de ce spun asta… pentru că Rapid este într-o creştere extraordinară, este o putere financiară mare şi au oameni buni acolo. Sigur, Mircea Lucescu s-ar potrivi oriunde, asta e clar. Însă Dinamo este într-un moment în care are nevoie de o revitalizare pentru a redeveni clbul care a fost odată„, a declarat Alex Bourceanu la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și