Închide meniul

Mircea Lucescu și președintele lui Galatasaray, întâlnire de gradul 0! Cei doi s-au îmbrățișat înaintea meciului de la Istanbul. „Il Luce” n-a fost uitat de turci

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 aprilie 2022, 17:38

Mircea Lucescu și președintele lui Galatasaray, întâlnire de gradul 0! Cei doi s-au îmbrățișat înaintea meciului de la Istanbul. „Il Luce n-a fost uitat de turci

Mircea Lucescu și Burak Elmas au oferit un moment superb la revedere

Twitter / Ajansspor

Mircea Lucescu și Burak Elmas au oferit un moment superb când s-au revăzut. Antrenorul lui Dinamo Kiev și președintele lui Galatasaray s-au îmbrățișat înaintea meciului amical de la Istanbul. Cei doi au rămas în relații foarte bune de când „Il Luce” se afla pe banca lui Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu și Burak Elmas s-au revăzut înaintea meciului amical dintre Galatasaray și Dinamo Kiev. Cei doi au oferit un moment superb pe teren, iar imaginile au devenit virale.

Întâlnire de gradul 0 la Istanbul! Mircea Lucescu și președintele lui Galatasaray s-au îmbrățișat înaintea meciului caritabil

Antrenorul lui Dinamo Kiev și președintele lui Galatasaray s-au îmbrățișat ca doi prieteni vechi, semn că relația începută în urmă cu două decenii s-a menținut până în prezent.

Cei doi au colaborat în perioada 2000 – 2002, pe vremea când Mircea Lucescu stătea pe banca lui Galatasaray. La vremea respectivă, Burak Elmas ocupa postul de team manager al formației din Istanbul. Vara trecută, Elmas a fost instalat pe postul de președinte al clubului turc.

Reclamă

 

Dinamo Kiev dispută un „turneu pentru pace” prin Europa

Dinamo Kiev a pornit într-un turneu caritabil prin Europa, pe fondul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin. Toate încasările obținute din meciurile amicale vor fi donate către poporul ucrainean.

Dinamo Kiev joacă astăzi cu Galatasaray în cel de-al doilea meci al „turneului pentru pace”. Anterior, ucrainenii au dat piept cu Legia Varșovia, reușind să câștige cu 3-1. Trupa lui Lucescu va mai juca în compania celor de la Borussia Dortmund și CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a antrenat Galatasaray în perioada 2000 – 2002, reușind să câștige două trofee: titlul de campioană a Turciei și Supercupa Europei.

CFR Cluj i-a luat locul lui FCSB în amicalul cu Dinamo Kiev. Ce a spus Mircea Lucescu

CFR Cluj va disputa un meci amical cu Dinamo Kiev pe 20 aprilie, exact în ziua în care campioana Ucrainei, antrenată de Mircea Lucescu, ar fi trebuit să joace cu FCSB.

„Acolo (n.r. în Ghencea) nu-i primeau pe ei, pe cei de la FCSB, deci nu s-a putut nici acolo. Ca să fie clar, ne-a fost imposibil să găsim un stadion mare pentru un joc cu FCSB! FCSB chiar nu are nicio vină aici, cei de acolo au fost foarte drăguți și oricum rămâne în picioare varianta unei partide cu ei, o să vedem când anume.

Da, am găsit acolo disponibilitate, cu arena CFR-ului, are o capacitate de aproape 20.000 de locuri, e OK. Sunt chiar curios câtă lume va fi aici, la Istanbul, fiindcă e Ramadan, însă e nevoie ca aceste acțiuni să aibă anvergură. Repet, e important, dincolo de speța sportivă, ca jucătorii să fie pregătiți și să joace, e vital să atragem atenția, nu cumva să intrăm într-o rutină și să acceptăm ca pe ceva normal ceea ce se petrece acum în Ucraina! Am ajuns la hotel în Istanbul și mi-au spus cei de aici că 150 de camere sunt ocupate de refugiate din Ucraina, venite cu copii. E o dramă ce se petrece, măcar copiii din Ucraina să fie salvați de acest război!”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat că Dinamo Kiev a inițiat discuțiile pentru organizarea meciului. Amicalul va avea loc în Gruia, pe stadionul liderului din Liga 1.

„Luni seară am fost sunați de reprezentanții lui Dinamo Kiev. Aceștia ne-au solicitat dacă suntem de acord să facem cu ei un meci amical pe 20 aprilie. Am vorbit cu Dan Petrescu, a fost și el de acord, având în vedere că e vorba de Mircea Lucescu și de un meci caritabil. Toate fondurile urmează să fie donate pentru oamenii din Ucraina.

Știam și noi că urmau să joace cu FCSB, nu știm de ce și-au schimbat planul. Meciul va fi pe stadionul nostru, la Cluj, pe 20 aprilie”, a spus Cristi Balaj, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mircea Lucescu și președintele lui Galatasaray, întâlnire de gradul 0
  • Cei doi s-au îmbrățișat înaintea meciului caritabil

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și