Închide meniul

CFR Cluj i-a luat locul lui FCSB! Amicalul de lux cu Dinamo Kiev îl va juca echipa lui Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 19:03

CFR Cluj i-a luat locul lui FCSB! Amicalul de lux cu Dinamo Kiev îl va juca echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj a câştigat patru titluri consecutive în Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj va disputa un meci amical cu Dinamo Kiev pe 20 aprilie, exact în ziua în care campioana Ucrainei, antrenată de Mircea Lucescu, ar fi trebuit să joace cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat că Dinamo Kiev a inițiat discuțiile pentru organizarea meciului. Amicalul va avea loc în Gruia, pe stadionul liderului din Liga 1.

CFR Cluj a înlocuit-o pe FCSB și va juca cu Dinamo Kiev

„Luni seară am fost sunați de reprezentanții lui Dinamo Kiev. Aceștia ne-au solicitat dacă suntem de acord să facem cu ei un meci amical pe 20 aprilie. Am vorbit cu Dan Petrescu, a fost și el de acord, având în vedere că e vorba de Mircea Lucescu și de un meci caritabil. Toate fondurile urmează să fie donate pentru oamenii din Ucraina.

Știam și noi că urmau să joace cu FCSB, nu știm de ce și-au schimbat planul. Meciul va fi pe stadionul nostru, la Cluj, pe 20 aprilie”, a spus Cristi Balaj, potrivit gsp.ro.

Pe 20 aprilie era anunțat un meci caritabil între FCSB și Dinamo Kiev. Duelul dintre echipele lui Gigi Becali și Mircea Lucescu a fost deja amânat o dată, după ce fotbaliștii ucraineni au spus sunt nepregătiți din punct de vedere fizic și încă sunt afectați de războiul din țara natală.

Reclamă

Jucătorii lui Dinamo Kiev se antrenează de la începutul lunii la Snagov, unde s-au reunit sub comanda lui „Il Luce”.

În cadrul turneului caritabil din aprilie, Dinamo Kiev va mai juca împotriva următoarelor echipe: Legia Varșovia (12 aprilie), Galatasaray (14 aprilie), Borussia Dortmund (26 aprilie) și Dinamo Zagreb (28 aprilie).

Ce au decis Igor Surkis și Mircea Lucescu după întâlnirea de la București

Igor Surkis a venit în România pentru a vedea meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting U19, scor 1-2, din UEFA Youth League. Patronul alb-albaștrilor a fost prezent în tribunele arenei din Giulești și a văzut partida alături de antrenorul echipei de seniori, Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii ucraineni anunță că tot ieri s-a decis și viitorul lui Dinamo Kiev, echipă care are mari probleme din cauza războiului. „Il Luce” și oligarhul Igor Surkis ar fi avut apoi o „întâlnire secretă”, în care au luat hotărârea finală.

Joi, în București, Igor Surkis și antrenorul Mircea Lucescu au avut o întâlnire secretă în care soarta echipei a fost decisă. Din informațiile noastre, după o lungă discuție, s-a decis ca patronul grupării din Kiev să continue să finanțeze clubul, iar Lucescu să aibă parte de încredere totală pentru a construi o nouă echipă puternică.

La aceeași întâlnire au mai participat Grigory Surkis, Arcadie Zaporojanu și mai mulți angajați ai clubului„, anunță sport.ua.

Mircea Lucescu a câștigat titlul la primul sezon pe banca lui Dinamo Kiev. În momentul în care s-a declanșat războiul, alb-albaștrii erau pe locul secund în clasament, la două puncte în spatele liderului Șahtior Donețk.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și