Închide meniul
EXCLUSIV

Mircea Rednic, pe cale să semneze cu noua echipă! Când se va decide totul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 8 februarie 2023, 18:33

Mircea Rednic, pe cale să semneze cu noua echipă! Când se va decide totul

Mircea Rednic, pe cale să semneze cu noua echipă

Mircea Rednic / hepta

Mircea Rednic este pe cale să semneze cu noua echipă! Tehnicianul, în vârstă de 60 de ani, se află în negocieri cu o formație din Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic este liber de contract din decembrie 2021, când a fost demis de Dinamo.

Mircea Rednic, pe cale să semneze cu noua echipă

Mircea Rednic susține că nu va semna cu RFC Seraing, formație despre care s-a vehiculat că l-ar dori pe postul de antrenor principal.

„Puriul” a dezvăluit că, în acest weekend, va decide cu ce formație semnează.

„Nu e echipa aceea despre care s-a vorbit (n.r. Seraing). Se va decide în weekend”, a declarat Mircea Rednic, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

În Belgia, Mircea Rednic le-a mai antrenat pe Standard Liege, KAA Gent și Mouscron.

Motivul pentru care Mircea Rednic nu a antrenat în 2022

La finalul anului trecut, într-un interviu pentru Antena SportMircea Rednic declara faptul că a avut mai multe oferte din Liga 1, dar și din străinătate, pentru a reveni în antrenorat. Însă, „Puriul” le-a refuzat pe toate, deoarece a suferit o operație la șold și a dorit să se refacă în totalitate.

„Cu antrenoratul, am avut oferte, dar am spus că nu antrenez anul ăsta. Dar, de la anul, sunt disponibil. Am avut trei oferte clare din Liga 1, de aici, de la noi și o discuție. Am avut și din străinătate oferte bune, din punct de vedere financiar.

Reclamă 4 / 0/3

Dar am spus că anul acesta nu vreau. Mai ales că sunt și operat. Vreau să-mi fac recuperearea cum trebuie. Mi-am pus proteză la șold. De câte ori m-am operat la genunchi, ba am amânat, ba recuperarea am făcut-o în doi peri și, după aia, m-am mai operat de vreo două ori.

Am zis ca anul acesta să fie de sacrificiu, mai ales după ce s-a întâmplat la Dinamo. Am zis că anul acesta chiar nu mai vreau să antrenez. De la anul, cu mare dragoste antrenez. M-au căutat echipele care au căutat antrenori și care au schimbat”, a declarat Mircea Rednic, la finalul lunii decembrie, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Dinamo, situație grea în Liga 2

Dinamo, ultima echipa antrenată de Mircea Rednic, trece prin momente grele, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Formația bucureșteană a retrogradat în Liga 2 și se află pe locul 8, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

În prezent, Ovidiu Burcă (42 de ani) ocupă postul de antrenor principal la Dinamo.

„La Dinamo, ceea ce eu am spus și am simțit, aia fost. S-au adeverit. Înlăturarea mea a fost tactic făcută și voită. Ei și-au dorit să ajungă aici, ca să poată să facă… dar uite că situația nu este așa cum vor ei. Prezența mea îi incomoda foarte tare, de aia au și renunțat la minte. Vorba aia: «M-a mâncat în c*r să mă intereseze de Dinamo și de acțiuni». I-am deranjat pe șmecheri.

O să vă zic și de Dorin Șerdean. Eu am discutat cu el. Eu am fost singurul care, într-adevăr, am fost interesat de Dinamo și de acțiunile lui Dinamo. În rest, toți au fost doar povești de imagine, cu Murad… cu ăia de imobiliare, «One». Astea au fost povești, praf de aruncat pentru suporteri. Astea au fost fâsuri, pârțuri românești! Eu am fost singurul care m-am interesat și care am avut o întâlnire și jumătate cu Șerdean”, a spus Mircea Rednic, despre ultimul mandat la Dinamo, pentru Antena Sport.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și