Închide meniul

Mirel Rădoi va avea un salariu uriaș la Al-Tai! Fostul selecționer se umple de bani în 18 luni

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2023, 8:26

  • Mirel Rădoi a semnat pe un an și jumătate cu Al-Tai
  • Rădoi a mai antrenat două echipe de club, FCSB și Universitatea Craiova

Mirel Rădoi va avea un salariu uriaș la Al-Tai! Fostul selecționer se umple de bani la echipa de pe locul 9 din Arabia Saudită, cu care a semnat pe un an și jumătate. Fostul selecționer îl va întâlni pe Cristiano Ronaldo pe 15 mai, echipa sa fiind acum pe locul 9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rămas liber după despărțirea de Universitatea Craiova, de la începutul lunii decembrie, Mirel Rădoi a dat lovitura și revine în fotbalul arab, stafful său fiind același ca pe Ion Oblemenco, Mihai Ianovschi, Vergil Andronache, Robert Tufişi şi Horaţiu Baciu.

Mirel Rădoi va avea un salariu uriaș la Al-Tai

Conform fanatik.ro, Rădoi va avea un salariu anual de 1.2 milioane de dolari, astfel că va pune mâna, în total, pe 1.8 milioane de dolari. La această sumă, se pot adăuga primele uriașe pe care arabii sunt recunoscuți că le oferă.

Reclamă

„Conducerea clubului a finalizat procedurile în angajarea antrenorului român, Mirel Rădoi, pentru a prelua banca tehnică a primei echipe în următoarea perioadă”, au transmis cei de la Al–Tai, după ce l-au prezentat pe Mirel Rădoi, care i-a luat locul portughezului Pepa. Al-Tai se află pe locul 9 în clasament, având 18 puncte obținute în 14 meciuri.

În Arabia Saudită, Mirel Rădoi se va duela cu Al Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, dar cu Cristiano Ronaldo, care a semnat în această iarnă cu Al-Nassr. Cu Ronaldo, Mirel Rădoi se poate duela în luna mai. Cu Marius Șumudică, Mirel Rădoi ar urma să fie adversar la începutul lunii aprilie, atunci când va avea loc meciul dintre Al-Raed și Al-Tai.

Reclamă

Rădoi visează la Al-Hilal

Rădoi visează să o antreneze pe Al-Hilal, echipă la care a jucat doi ani, reușind să înscrie 15 goluri în 75 de meciuri. Fostul internațional român a cucerit 5 trofee alături de formația saudită: două titluri de campion și trei Cupe.

”Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Pentru Mirel Rădoi, Al-Tai este a treia echipă de club pe care o antrenează în carieră, după FCSB, în 29 de meciuri, și Universitatea Craiova, în 20 de partide. El are experiență și ca selecționer. Rădoi a activat la naționala U21 a României, în perioada august 2018 – noiembrie 2019, apoi la prima reprezentativă, timp de doi ani, între 2019 și 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” 22:18 Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe” 22:08 Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi! 22:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 21:27 Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat 21:00 UPDATEVerdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă! 21:00 Arsenal – Aston Villa 0-2! „Tunarii” lui Mikel Arteta au ratat o şansă uriaşă! Manchester City a devenit favorită la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru!
Liga 1 • 12 apr., 20:35
Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită
Fotbal extern • 11 apr., 13:40
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră
Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Fotbal • 9 apr., 22:52
„Nu voi tolera niciodată lipsa de disciplină!” Mirel Rădoi a rupt tăcerea după ce a plecat de la Al Jazira
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira
Fotbal extern • 9 apr., 18:33
Mirel Rădoi, dat afară de la Al Jazira! Anunţul oficial făcut