Închide meniul

Mirel Rădoi nu crede că Arabia Saudită a câștigat întâmplător cu Argentina la Cupa Mondială: „E singura care a reușit asta”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 27 decembrie 2022, 17:33

Mirel Rădoi nu crede că Arabia Saudită a câștigat întâmplător cu Argentina la Cupa Mondială: E singura care a reușit asta”

Argentina vs Arabia Saudită, CM 2022

Profimedia

Mirel Rădoi nu crede că Arabia Saudită a câștigat întâmplător cu Argentina la Cupa Mondială. În primul meci din faza grupelor, saudiții produceau o surpriză colosală, reușind să învingă naționala lui Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ulterior însă, Argentina a câștigat celelalte meciuri din grupă, în timp ce Arabia Saudită a pierdut restul meciurilor, fiind eliminată rapid din Qatar.

Mirel Rădoi nu crede că Arabia Saudită a câștigat întâmplător cu Argentina la Cupa Mondială

Acea primă surpriză uriașă de la Mondial a stârnit foarte multe controverse. Mulți experți și fani ai fotbalului au acuzat Argentina că nu și-a apărat corect șansele.

Mirel Rădoi e de părere însă că meritul este în totalitate al formației saudite, al cărei fotbal a progresat enorm în ultimii ani.

„Naționala Arabiei Saudite a lăsat o impresie foarte bună, nu doar pentru că este singura echipă care a învins campioana mondială Argentina, ci și pentru că celor de acolo le pasă de toate detaliile care înconjoară sportul și de toți pașii care ajută la dezvoltarea lui.

Reclamă

Au arătat lumii că fotbalul saudit se dezvoltă. Vreau să îi felicit pe toți cei responsabili pentru sportul saudit, pentru că munca pe care o fac a devenit clară pentru toată lumea”, a declarat Rădoi, într-un interviu acordat pentru pubicația Al Arabiya.

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a anunțat la ce echipă vrea să ajungă, după demisia-șoc de la Universitatea Craiova. Tehnicianul de 41 de ani s-a despărțit recent de formația olteană, iar acum se află în căutarea unei noi aventuri.

Rădoi a dezvăluit că își dorește enorm să ajungă pe banca lui Al-Hilal, echipă pentru care a jucat în perioada 2009-2011 și unde a adunat o mulțime de amintiri prețioase.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi spune că nu se grăbește și că așteaptă momentul potrivit pentru a semna cu formația din Arabia Saudită.

Fostul mijlocaș este conștient de dimensiunea provocării și privește încrezător spre viitor.

„Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu sunt alți doi antrenori români care au pregătit Al-Hilal în trecut.

Mirel Rădoi a antrenat două echipe până acum: FCSB, în 29 de meciuri, și Universitatea Craiova, în 20 de partide. El are experiență și ca selecționer.

Rădoi a activat la naționala U21 a României, în perioada august 2018 – noiembrie 2019, apoi la prima reprezentativă, timp de doi ani, între 2019 și 2021.

Mirel Rădoi a jucat la Al Hilal timp de doi ani, reușind să înscrie 15 goluri în 75 de apariții. Fostul internațional român a cucerit 5 trofee alături de formația saudită: două titluri de campion și trei Cupe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și