Închide meniul
NEWS ALERT

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova: „Nu mai pot aduce un plus la echipă! Decât să fie o implozie la club, mai bine plec!”

Publicat: 7 decembrie 2022, 19:43

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova: „Nu mai pot aduce un plus la echipă! Decât să fie o implozie la club, mai bine plec!

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mirel Rădoi şi-a dat demisia
  • Universitatea Craiova, OUT din Cupa României

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a fost extrem de nervos după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din Cupa României. Echipa lui Mirel Rădoi a fost învinsă de FC Argeş, iar situaţia antrenorului devine din ce în ce mai dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova are un parcurs de coşmar după perioada de pauză. Universitatea Craiova a obţinut doar un egal în cele 3 meciuri jucate.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a anunţat că îşi dă demisia de la Universitatea Craiova. „Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist. Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Reclamă

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația„, a spus Rădoi, la scurt timp după ce a spus că nu se gândeşte să renunţe.

Reclamă

Mirel Rădoi a avut un discurs dur şi la adresa conducerii clubului şi a spus că vrea să aibă o discuţie. Mai mult. Mirel Rădoi a făcut şi o referire la adresa soţiei lui Sorin Cârţu, care a avut o reacţie acidă la adresa antrenorului după înfrângerea din derby-ul oraşului.

„Am văzut și declarația lui nea Sorin Cârțu de după meciul cu FCU. A zis că meritau ei să câștige. Din punctul meu de vedere, s-a uitat la altă partidă. Când am avut atâtea ocazii, iar adversarul a avut două șuturi… dacă fiecare șut al lor pe poartă trebuie să fie și gol, atunci ne antrenăm degeaba.

Eu nu am ce să le reproșez jucătorilor. Tot ce a depins de ei, au făcut. Poate ultimele minute din partida du FCU au fost rele, ne-am debusolat puțin. 

Reclamă 4 / 0/3

Semnalele sunt altele pentru mine, din partea clubului. Și femeile vorbesc despre ce se întâmplă… Eu prea multe semnale nu accept, că nu am telefonul la mine. Mă gândesc să rezolvăm probleme față în față, nu la televizor!„, a spus Mirel Rădoi după eliminarea din Cupa României, la digisport.ro.

Universitatea Craiova, eliminată din Cupa României

FC Hermannstadt şi FC Argeş s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, în timp ce Universitatea Craiova, una dintre pretendentele la câştigarea trofeului, a părăsit competiţia după faza grupelor.

FC Hermannstadt a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 4-1, la Mediaş, câştigând astfel Grupa D. FC Argeş a dispus de Universitatea Craiova cu 2-1, după ce echipa antrenată de Mirel Rădoi deschisese scorul prin Vladimir Screciu (55). FC Argeş a reuşit să întoarcă scorul prin golurile înscrise de Dorian Bertrand (64) şi Costinel Tofan (69).

Universitatea a ratat ocazii bune de gol prin Alexandru Mateiu (23 – bară), Jovan Markovic (51, 54), Bogdan Mitrea (40, 52) şi Andrei Ivan (61, 72), în timp ce piteştenii au avut o ocazie prin Paul Arnold Garita (69).

În alt meci, Minaur Baia Mare a surclasat-o pe CS Ocna Mureş cu 6-0, în deplasare.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:22 Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros” 17:59 VIDEOOlimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea 17:50 LIVE VIDEOParma – Spezia 1-0, ACUM în AntenaPLAY. Echipa românilor Man și Mihăilă a avut un gol anulat înainte de a deschide scorul! 17:29 LIVE VIDEOWest Brom – Sunderland e ACUM în AntenaPLAY! Leeds – Blackburn 0-1. Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! 17:27 Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul 17:12 George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari! Ce note a primit pentru prestaţia cu Como 17:00 Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult” 16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga 16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”