Închide meniul
NEWS ALERT

Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă și va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită! Anunț colosal făcut la miezul nopții

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2023, 0:25

Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă și va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită! Anunț colosal făcut la miezul nopții

Mirel Rădoi a semnat cu Al Tai

Colaj Twitter

  • Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă
  • Va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă și va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. Astfel, fostul selecționer al România a fost prezentat, oficial, de saudiții de la Al-Tai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a revenit în antrenorat, după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul român a semnat cu Al-Tai ocupanta locului 9 în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă și va fi adversarul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Clubul saudit l-a prezentat pe Mirel Rădoi pe rețelele de socializare.

Reclamă

„Conducerea clubului a finalizat procedurile în angajarea antrenorului român, Mirel Rădoi, pentru a prelua banca tehnică a primei echipe în următoarea perioadă”, au transmis cei de la Al – Tai, după ce l-au prezentat pe Mirel Rădoi, care i-a luat locul portughezului Pepa. Al-Tai se află pe locul 9 în clasament, având 18 puncte obținute în 14 meciuri.

Reclamă

În Arabia Saudită, Mirel Rădoi se va duela cu Al Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, dar cu Cristiano Ronaldo, care a semnat în această iarnă cu Al-Nassr. Cu Ronaldo, Mirel Rădoi se poate duela în luna mai. Cu Marius Șumudică, Mirel Rădoi ar urma să fie adversar la începutul lunii aprilie, atunci când va avea loc meciul dintre Al-Raed și Al-Tai.

De asemenea, Mirel Rădoi va fi adversarul celor de la Al Hilal, echipă la care a jucat și cu care a câștigat două titluri. De asemenea, Rădoi a recunoscut că Al-Hilal este echipa pe care visează să o antreneze.

Visez să o antrenez pe Al Hilal, cu siguranță! Visez să antrenez tote echipele la care am jucat de-a lungul carierei, însă știu că Al-Hilal se află acum la un nivel foarte bun, așa că voi aștepta până la momentul potrivit și voi continua să muncesc pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, a declarat Mirel Rădoi, pentru publicația arabă alarabiya.net.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu sunt alți doi antrenori români care au pregătit Al-Hilal în trecut.

Mirel Rădoi a antrenat două echipe până acum: FCSB, în 29 de meciuri, și Universitatea Craiova, în 20 de partide. El are experiență și ca selecționer. Rădoi a activat la naționala U21 a României, în perioada august 2018 – noiembrie 2019, apoi la prima reprezentativă, timp de doi ani, între 2019 și 2021.

Mirel Rădoi a jucat la Al Hilal timp de doi ani, reușind să înscrie 15 goluri în 75 de apariții. Fostul internațional român a cucerit 5 trofee alături de formația saudită: două titluri de campion și trei Cupe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei