Închide meniul

Mirel Rădoi, victorie dramatică în Arabia Saudită cu Al-Tai! Trupa antrenorului român a marcat în prelungiri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 19:09

Mirel Rădoi, victorie dramatică în Arabia Saudită cu Al-Tai! Trupa antrenorului român a marcat în prelungiri

Mirel Rădoi, aproape să semneze cu o echipă din Emiratele Arabe Unite

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia

Mirel Rădoi a obţinut o victorie dramatică cu Al-Tai, în etapa a 19-a din prima ligă din Arabia Saudită. Trupa tehnicianului român s-a impus în deplasarea de la Al-Fateh, cu scorul de 3-2, golul victoriei fiind reuşit în minutele de prelungire ale partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Tai ocupă locul şapte în Arabia Saudită, după victoria dramatică înregistrată cu Al-Fateh. Trupa lui Mirel Rădoi a acumulat 25 de puncte, şi a ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere.

Mirel Rădoi, victorie dramatică cu Al-Tai în Arabia Saudită

Al-Tai s-a văzut condusă încă din minutul 7. Al Buraikan a marcat pentru gazde, însă după 10 minute, trupa lui Mirel Rădoi a reuşit să egaleze prin Musona. Acesta a marcat cu un şut puternic de la marginea careului.

Ulterior, Al-Tai a preluat conducerea după Mbenza a marcat în minutul 29. Atacantul a înscris după o fază de atac superbă construită de elevii lui Mirel Rădoi.
În repriza secundă, Al-Fateh a reuşit să egaleze în minutul 71 prin Al Buraikan, cel care a marcat şi primul gol.

Reclamă

Însă, trupa lui Mirel Rădoi nu a cedat şi a obţinut cele trei puncte după golul marcat de Musona, în minutele de prelungire. Mijlocaşul a marcat după un contraatac fulger al trupei lui Mirel Rădoi.

Mihai Rotaru, declarație dură despre Mirel Rădoi: „A lăsat o ceartă între echipă și suporteri!”

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a avut o declarație dură despre Mirel Rădoi, actualul antrenor de la Al-Tai. Mirel Rădoi a stat doar patru luni pe banca Universității Craiova, decizia acestuia de a părăsi formația olteană luând pe toată lumea prin surprindere. În prezent, echipa din Bănie este antrenată de Eugen Neagoe.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru nu a uitat de „problemele” pe care Mirel Rădoi le-a lăsat la Universitatea Craiova, motiv pentru care a avut un discurs dur la adresa acestuia.

„Ce a făcut Mirel Rădoi în acel moment a fost o decizie proastă, nefundamentată, care nu trebuia luată.

A lăsat în urmă doi jucători cu litigii, care cer șapte milioane de euro și jumătate, a lăsat o ceartă între echipă și suporteri.

Părerea mea e că a fost o decizie proastă, pripită și fără sens. O decizie negândită, ca să nu folosesc alte cuvinte.

Nu mai țin minte unde eram în acel moment, dar ulterior am aflat că era decizia luată cu două zile în urmă, chiar înainte de meciul cu Rapid. Arunci jucătorii în afara lotului, conduci cu 2-0, după care nu mai ai ce să schimbi.

Mă rog, până la urmă ne-au egalat (n.r. scor final 2-2), dar puteau să ne și bată. A fost o decizie proastă, de acolo a început toată căderea noastră.

Până atunci, noi eram bine. Atunci, practic, și-a tras singur un glonț în cap”, a declarat Mihai Rotaru, pentru sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Mirel Rădoi, victorie dramatică cu Al-Tai
  • Trupa românului s-a impus în duelul cu Al-Fateh

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și