Închide meniul

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

Alex Masgras Publicat: 12 octombrie 2024, 20:50

Reclamă
Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

Mohamed Salah, în timpul unui meci / Profimedia

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului înaintea duelului cu Mauritania pe care echipa sa naţională îl va disputa pe 15 octombrie în preliminariile pentru Cupa Africii pe Naţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui Liverpool a evoluat în meciul de vineri seară contra Mauritaniei de pe teren propriu, câştigat de egipteni cu 2-0. Trezeguet şi Salah au marcat golurile victoriei.

Mohamed Salah a fost trimis acasă de selecţionerul Egiptului! Motivul incredibil pentru care ratează returul cu Mauritania

La câteva zile distanţă, Egipt va juca şi în meciul retur, din deplasare, cu Mauritania. Cu toate acestea, Salah nu va face deplasarea, el revenind mai devreme la Liverpool.

Acest lucru a fost confirmat chiar de selecţionerul Egiptului, Hossam Hassan. Motivul este legat de terenul sintetic pe care se va juca în Mauritania, dar şi agresivitatea adversarilor, care au jucat extrem de dur în meciul de vineri seară din Egipt.

În urma unei întâlniri la Federaţia Egipteană de Fotbal între staff-ul naţionalei şi Mohamed Salah, căpitanul echipei, s-a decis ca acesta să revină mai devreme la Liverpool, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă
Reclamă

Selecţionerul Egiptului a spus încă de la finalul primului meci cu Mauritania că va menaja jucătorii, dacă îi vor cere acest lucru, după ce a văzut în partida de vineri seară:

„Dacă vreun jucător mă va ruga să nu joace pe teren sintetic, voi fi de acord. Echipa Mauritaniei joacă dur, cu multe intervenţii violente, iar terenul nu este cel mai bun”, spunea Hossam Hassan, în urmă cu câteva zile.

Vestea că Mohamed Salah va reveni mai devreme la Liverpool nu poate decât să îl bucure pe Arne Slot. Pentru cormorani urmează derby-ul din Premier League cu Chelsea. Pe lângă Salah, şi Virgil Van Dijk va reveni mai devreme la Liverpool, după ce a fost eliminat în meciul Ungaria – Olanda, din Nations League.

Reclamă

După primele trei meciuri din aceste preliminarii, Egipt se află pe primul loc al grupei, cu 9 puncte. Insulele Capului Verde, Botswana şi Mauritania sunt la egalitate, cu câte 3 puncte.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool

Mohamed Salah a marcat pentru Liverpool în minutul 75 al duelului cu Bologna. Starul egiptean a punctat cu un şut superb, direct în vinclu, de la marginea careului. Portarul italienilor nu a avut nicio şansă în faţa execuţiei mijlocaşului.

După reuşita din acest meci, Mo Salah a scris istorie pentru Liverpool. Concret, el a devenit primul jucător care marchează în cinci meciuri consecutive pentru „cormorani”, pe Anfield, în Champions League. Pe lângă meciul cu Bologna, egipteanul a mai punctat în duelurile cu Real Madrid, Napoli, Rangers şi Ajax, din urmă cu două sezoane, dat fiind faptul că Liverpool a evoluat în Europa League, în stagiunea precedentă.

Mohamed Salah traversează o formă de zile mari la Liverpool, în acest sezon. Acesta a reuşit să marcheze şi să ofere pase decisive pe bandă rulantă, cu Arne Slot pe bancă.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

Ce au scandat fanii României, după golul de 3-0 marcat de Radu Drăguşin! Momente speciale pe stadionul din Cipru

23:00

LIVE TEXTCipru – România 0-3. Tricolorii sunt de neoprit cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat

22:29

Mihai Stoica, reacție de senzație după ce Răzvan Marin a marcat, din penalty, în Cipru – România: „Nici Shearer!”

22:23

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

21:56

FotoÎn Cipru, ca în România! Fanii tricolorilor au luat cu asalt tribunele. Imnul României a răsunat la Larnaca

21:40

LIVE SCOREPolonia – Portugalia se joacă ACUM. Lewandowski, duel stelar cu Ronaldo. Meciurile zilei din Nations League

1 Real Madrid, gata să îi „sufle” Barcelonei jucătorul dorit cu insistenţă de Hansi Flick! Gestul făcut de şefii de pe Bernabeu 2 După 7 luni, TAS a publicat motivarea deciziei în cazul Simona Halep. Câţi bani va primi de la ITIA după reducerea suspendării 3 Muntenegru U21 – România U21 2-6! Tricolorii, victorie într-un meci cu miză uriaşă! Louis Munteanu a marcat un hat-trick 4 Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului 5 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 6 Gigi Becali l-a găsit pe „noul Florinel Coman” de la FCSB: „Asta e bucuria mea!”. Jucătorul care l-a fascinat pe milionar
Citește și