Închide meniul

Mohamed Salah, aproape de un transfer în Arabia Saudită. Starul este dorit de Al-Ittihad

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2023, 19:41

Reclamă
Mohamed Salah, aproape de un transfer în Arabia Saudită. Starul este dorit de Al-Ittihad

Mohamed Salah, aproape de un transfer în Arabia Saudită

Mohamed Salah, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mohamed Salah, aproape de un transfer în Arabia Saudită. Vedeta celor de la Liverpool ar putea deveni cel mai bine plătit jucător de la Al-Ittihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă transferul se va materializa, atacantul din Egipt ar putea deveni coleg cu fotbaliști precum Karim Benzema, Fabinho sau Ngolo Kante. Mutarea acestuia ar continua seria de lovituri în perioada de mercato reușite de către formațiile din Arabia Saudită.

Mohamed Salah, aproape de un transfer în Arabia Saudită. Egipteanul poate pleca de la Liverpool după ce a scris istorie pe Anfield.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Aaron Dominguez, Mohamed Salah ar fi acceptat oferta saudiților. Totuși, următorul pas constă în convingerea celor de la Liverpool, care nu doresc să îl vândă pe egiptean în această perioadă de mercato.

Conform sursei citate anterior, Karim Benzema a fost unul dintre factorii care au contribuit la răspunsul pozitiv dat de Salah. Dacă mutarea s-ar realiza, atacantul legitimat în prezent la echipa de pe Anfield ar putea primi un salariu care l-ar depăși pe cel al lui Cristiano Rolando, de la Al-Nassr.

Reclamă

Conform informațiilor oferite de thesun.co.uk, oficialii lui Al-Ittihad ar fi dispuți să le plătească „cormoranilor” suma de aproximativ 100 de milioane de euro, pentru serviciile starului din Egipt.

Mohamed Salah a ajuns la Liverpool în vara anului 2017, atunci când a fost cumpărat de la AS Roma pentru suma de 42 de milioane de euro. Până în momentul de față a marcat 186 de goluri în 307 meciuri pentru gruparea de pe Anfield.

În cariera sa, fotbalistul cotat la 65 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, a mai jucat pentru: El-Mokawloon, FC Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora suma de 150 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, primele tensiuni în Arabia Saudită! Francezul e în conflict cu antrenorul lui Al-Ittihad

Presa din Arabia Saudită, citată de as.com, anunţă un conflict între Karim Benzema şi Nuno Espirito Santo, antrenorul lui Al-Ittihad.

Antrenorul portughez consideră că Balonul de Aur nu se potriveşte stilului echipei pe care o antrenează. Mai mult, în ciuda eforturilor făcute de campioana din Arabia Saudită de a îl transfera pe Karim Benzema, se pare că Nuno Espirito Santo nu ar fi cerut niciodată realizarea acestei mutări. În ceea ce îl priveşte pe francez, acesta s-ar fi adresat deja conducerii în ceea ce priveşte „tratamentul neprofesionist” al antrenorului.

Totul ar fi început după ce Nuno Espirito Santo a refuzat să îi ofere banderola de căpitan lui Karim Benzema. Fostul atacant al lui Real Madrid şi-ar fi dorit să poarte banderola, ţinând cont de experienţa sa, dar antrenorul portughez l-a ales pe Romarinho. Karim Benzema nu a fost prezent la ultimul antrenament al lui Al-Ittihad şi a cerut conducerii să găsească o soluţie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și