Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, URIAŞ cât Turnul Eiffel! Imagini fabuloase de la Paris după ce a câştigat al şaptelea Balon de Aur

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 noiembrie 2021, 23:27

Lionel Messi, URIAŞ cât Turnul Eiffel! Imagini fabuloase de la Paris după ce a câştigat al şaptelea Balon de Aur

Turnul Eiffel a fost luminat pentru a celebra al şaptelea Balon de Aur al lui Lionel Messi

Captură Twitter Ballon d'Or

Turnul Eiffel, luminat după ce Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur 2021

Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a şaptea oară în carieră. Superstarul argentinian a avut parte de o mare surpriză după ce a primit mult râvnitul trofeu: celebrul Turn Eiffel din Paris a fost luminat pentru a celebra reuşita istorică a lui Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Motivul principal pentru care Lionel Messi a primit trofeul este acela că a ajutat-o aproape de unul singur pe naționala Argentinei să câștige, după o pauză de 28 de ani, Copa America.

Leo a reușit nu mai puțin de 36 de driblinguri și a inițiat 46 de acțiuni periculoase. A contribuit la succesul cu 1-0 din finala cu Brazilia și a primit premiul de cel mai bun jucător al competiției. A împărțit premiul desemnat celui mai bun golgheter cu columbianul Luis Diaz (ambii cu 4 reușite).

Reclamă

Lionel Messi, prima reacție după ce a câștigat pentru a șaptea oară Balonul de Aur

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Atacantul de 34 de ani a scris istorie chiar la Paris, acolo unde a ajuns să joace după ce a plecat de la Barcelona și a ajuns să îmbrace tricoul lui PSG. Starul argentinian a scris istorie și a cucerit cel mai râvnit trofeu!

Vizibil emoționat în timp ce a urcat pe scena de la Theatre du Chatelet, Leo Messi a ținut un discurs spectaculos. A vorbit în fața starurilor care au participat la gală. Cristiano Ronaldo a fost marele absent.

„Bună seara tuturor. Adevărul este că e incredibil să fiu aici. În ultimii ani nu știam ce se va întâmpla. Nu știam cât voi mai putea rămâne la acest nivel. Sunt foarte foarte fericit. Vreau să continui să lupt alături de clubul meu.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să îi felicit pe toți foștii mei coechipieri de la Barcelona, pe toți cei de la naționala Argentinei. Este un vis după ce am luptat atât de mulți ani, în tricoul Argentinei, să câștig Cuopa America. Este foarte special pentru mine. Le mulțumesc copiilor mei, soției, părinților mei! Vreau să sărbătoresc acum. A fost o onoare să lupt cu Robert Lewandowski, el l-a meritat anul trecut!„, a declarat Lionel Messi imediat după ce a fost desemnat câștigătorul Balonului de Aur 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și