Închide meniul

Momente copleşitoare! Lionel Messi a cedat şi a izbucnit în plâns la conferinţa prin care şi-a luat „adio” de la Barcelona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2021, 13:16 / Actualizat: 8 august 2021, 15:23

Momente copleşitoare! Lionel Messi a cedat şi a izbucnit în plâns la conferinţa prin care şi-a luat „adio de la Barcelona

Lionel Messi a izbucnit în plâns

Captură Barca TV

Momente emoţionante înaintea conferinţei de adio a lui Lionel Messi la Barcelona. Starul argentinian nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns. La fel s-a întâmplat şi după ce şi-a terminat discursul şi a fost aplaudat minute în şir de cei prezenţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a izbucnit în plâns la despărţirea de Barcelona

Messi şi-a luat adio de la Barcelona în cadrul unei conferinţe de presă ţinută pe stadionul Camp Nou. Messi nu şi-a putu stăpâni lacrimile înaintea conferinţei de presă. A avut nevoie de câteva secunde pentru a-şi reveni şi a-şi începe discursul de adio.

Cum s-a produs plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Șefii Barcelonei și reprezentanții lui Messi, printre care și tatăl jucătorului, s-au întâlnit joi la cină. Deși semnarea noului contract părea o chestiune de timp zilele trecute, situația s-a schimbat radical în urma discuțiilor de la masă.

La numai câteva ore, a venit și anunțul oficial al despărțirii lui Lionel Messi de Bracelona. 5 august va rămâne în istorie ca cea mai neagră zi din istoria Barcelonei.

Joan Laporta a dat vina pe restricțiile impuse de La Liga. Barcelona a depășit plafonul salarial cu aproximativ 200 de milioane de euro.

Reclamă

„Vreau să fiu cât se poate de clar. Leo a vrut să rămână şi clubul a vrut ca el să rămână. Vine o vreme când trebuie să analizezi cu cifre. Regulile La Liga puteau fi mai flexibile, dar nu e nicio scuză pentru că ştiam”, a spus Joan Laporta.

Cifrele lui Lionel Messi la Barcelona

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea Vezi toate știrile
Citește și