Închide meniul

Momente dramatice pentru Marius Şumudică în Turcia! A avut nevoie de intervenţia medicilor după înfrângerea cu Goztepe: „Se simte foarte rău!” „Şumi” şi-a trimis secundul la conferinţa de presă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 22:57

Momente dramatice pentru Marius Şumudică în Turcia! A avut nevoie de intervenţia medicilor după înfrângerea cu Goztepe: „Se simte foarte rău! „Şumi şi-a trimis secundul la conferinţa de presă

Marius Şumudică a semnat cu Al Shabab

Hepta

Lui Marius Şumudică i s-a făcut rău după ce echipa a pierdut partida cu Goztepe. Şumudică nu a putut merge nici la conferinţa de presă, acolo unde secundul său, Gabriel Mărgărit, a dat explicaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, probleme medicale

„Îmi cer scuze în numele lui Marius Șumudică, nu a putut veni, pentru că se simte foarte rău, se află înăuntru, alături de medicii noștri”, a spus Gabi Mărgărit la conferința de presă, scrie Haber.

Marius Şumudică riscă să fie dat afară, după ce Malatyaspor a ajuns la 11 partidei consecutive fără victorie. Yeni Malatyaspor se află pe ultimul loc în clasament, cu 15 puncte obţinute în 21 de etape.

„Am condus cu 1-0 până în minutul 15, a fost un penalty, iar după acel penalty, o lipsă de încredere a apărut în echipă. Unii jucători noi au venit la noi chiar la acest meci. Sigur că nu este ușor să-i adaptezi în echipă cu doar două antrenamente.I-am trimis în primul 11 pentru că am considerat că era nevoie de sânge proaspăt. Vor mai veni jucători în zilele următoare. Vom încerca să facem totul împreună în acest campionat, vom face totul să rămânem în Super Lig”, a mai spus secundul lui Marius Şumudică.

Presa din Turcia anunţă că Marius Şumudică va fi dat afară

Presa din Turcia anunţă că Marius Şumudică va fi dat afară de la echipă, după ce Malatyaspor a pierdut partida cu Goztepe, scor 1-2Jurnaliştii de la Fanatik susţin că şefii echipei au luat decizia de a-l da afară pe antrenorul român. „Clubul se va despărți în curând de antrenorul român”, scriu jurnaliştii turci.

Reclamă

Situaţia lui Marius Şumudică din Turcia devine una dramatică. Yeny Malatyaspor a pierdut partida cu Goztepe, scor 1-2. Acesta a fost un meci crucial pentru Malatyaspor, având în vedere că Goztepe era prima echipă care se afla pe primul loc ce asigura salvarea de la retrogradare.

Echipa lui Marius Şumudică a început tare partida. Yeni Malatyaspor a deschis scorul prin Eskihellac, în minutul 7. Goztepe a întors rezultatul prim golurile marcate de Emir şi Lourency. Malatyaspor rămâne pe ultimul loc în Turcia, cu doar 15 puncte obţinute în 21 de etape. Echipa antrenată de Marius Şumudică a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică, probleme medicale
  • Şumudică şi-a trimis secundul la conferinţa de presă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și