Închide meniul

Momente dramatice pentru Şumudică în Turcia! Rizespor a ratat victoria în prelungirile meciului. Erdogan a dat gol pentru echipa românului

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 16:44

Momente dramatice pentru Şumudică în Turcia! Rizespor a ratat victoria în prelungirile meciului. Erdogan a dat gol pentru echipa românului

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică

  • Rizespor - Kasimpasa 1-1
  • Şumudică, meci dramatic în Turcia

Sumudică nu a stat pe bancă în partida cu Kasimpasa. Românul a fost eliminat chiar la debutul pe banca noii echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost a treia eliminare suferită de Şumudică în Turcia, în acest sezon. Cu Kasimpasa, Şumudică i-a trimis titulari atât pe Damjan Djokovic, cât şi pe Fernando Boldrin, fostul său elev de la Astra. 

Erdogan a deschis scorul în minutul 85 şi se părea că Şumudică va obţine prima victorie pe banca celor de la Rizespor. Visul lui Şumudică s-a năruit în primul minut de prelungiri. Isaac Kiese Thelin a egalat pentru Kasimpasa. În urma acestui rezultat, Rizespor se află pe locul 12, cu 26 de puncte. 

Reclamă

Marius Şumudică a explicat de ce a fost eliminat în Fenerbahce – Rizespor

"Ca de obicei, arbitrul m-a eliminat gratuit. Primul galben pentru că am strigat la tuşier şi i-am zis ‘ofsaid’, din instinct, fără să jignesc. Al doilea galben l-am luat pentru că i-am spus ‘La orice fault ne dai galben, lor nu’. Nici n-a venit să vorbească cu mine, pe toată durata jocului. Toate ziarele au scris că nu există aşa ceva!

Eu aşa sunt, n-o să stau niciodată liniştit. Dar aşa fac şi alţi antrenori din Turcia şi nu păţesc nimic. Eu nu depăşesc spaţiul tehnic, nu aduc injurii, doar mai reacţionez la anumite faze.", a declarat Marius Şumudică la Look Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!