Închide meniul

Momente dramatice pentru Şumudică în Turcia! Rizespor a ratat victoria în prelungirile meciului. Erdogan a dat gol pentru echipa românului

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 16:44

Reclamă
Momente dramatice pentru Şumudică în Turcia! Rizespor a ratat victoria în prelungirile meciului. Erdogan a dat gol pentru echipa românului

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică

Sumudică nu a stat pe bancă în partida cu Kasimpasa. Românul a fost eliminat chiar la debutul pe banca noii echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost a treia eliminare suferită de Şumudică în Turcia, în acest sezon. Cu Kasimpasa, Şumudică i-a trimis titulari atât pe Damjan Djokovic, cât şi pe Fernando Boldrin, fostul său elev de la Astra. 

Erdogan a deschis scorul în minutul 85 şi se părea că Şumudică va obţine prima victorie pe banca celor de la Rizespor. Visul lui Şumudică s-a năruit în primul minut de prelungiri. Isaac Kiese Thelin a egalat pentru Kasimpasa. În urma acestui rezultat, Rizespor se află pe locul 12, cu 26 de puncte. 

Marius Şumudică a explicat de ce a fost eliminat în Fenerbahce – Rizespor

"Ca de obicei, arbitrul m-a eliminat gratuit. Primul galben pentru că am strigat la tuşier şi i-am zis ‘ofsaid’, din instinct, fără să jignesc. Al doilea galben l-am luat pentru că i-am spus ‘La orice fault ne dai galben, lor nu’. Nici n-a venit să vorbească cu mine, pe toată durata jocului. Toate ziarele au scris că nu există aşa ceva!

Eu aşa sunt, n-o să stau niciodată liniştit. Dar aşa fac şi alţi antrenori din Turcia şi nu păţesc nimic. Eu nu depăşesc spaţiul tehnic, nu aduc injurii, doar mai reacţionez la anumite faze.", a declarat Marius Şumudică la Look Sport.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și