Închide meniul

Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României: „Aş putea face lucrul ăsta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 16:43

Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României: „Aş putea face lucrul ăsta!

Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României

Captură AntenaSport

  • Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României
  • Antrenorul celor de la Al Raed a spus că peste câţiva ani ar vrea să fie selecţioner

Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României. Antrenorul celor de la Al Raed a spus că peste câţiva ani ar vrea să fie selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a spus că are toate calităţile necesare pentru a face acest lucru. Mai exact, Şumudică spune că la echipa naţională trebuie să iei decizii rapid.

Marius Şumudică visează să devină selecţionerul României

„La început, nu. Am crezut că nu pot face aceste lucruri (n.r. să devină selecționer), dar pe zi ce trece îmi dau seama că acumulez experiență și cred că peste câțiva ani aș putea face lucrul ăsta.

Reclamă

Eu sunt omul momentului, care simte anumite lucruri și ia decizii pe moment. Și la echipa națională de asta ai nevoie. Nu ai timp să antrenezi acolo și atunci trebuie să știi să folosești ceea ce ai mai bun, dar și să faci atmosfera necesară. Asta este una dintre calitățile mele”, a spus Marius Şumudică la gsp.ro.

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu: „Voi lua titlul, ca antrenor, cu Rapidul!”

Marius Şumudică a transmis un mesaj direct pentru Dan Şucu. Antrenorul de 52 de ani, care în prezent o antrenează pe Al-Raed în Arabia Saudită, anunţă că este gata oricând să se întoarcă în Liga 1. Visul lui este să o antreneze pe Rapid şi să aducă titlul în Giuleşti.

Reclamă

„Pe mine, la 5-6 ani, bunicul m-a luat… L-am întrebat: „Unde te duci?”. Îmi zice: „Mă duc la meci”. Zic: „Merg și eu cu tine”. „Nu, că ești mic, că nu știu ce!”. „Nu, că vreau să merg și eu cu tine!” Am început să plâng și m-a luat, m-a dus pe „Republicii”. Din momentul în care am pășit pe „Republicii” și am auzit tobele alea cum băteau și am auzit galeria, am început an de an să înțeleg ceea ce înseamnă Rapidul!

Am înțeles că era o echipă subjugată în momentul ăla, o echipă care era călcată în picioare de sistem. Practic, Dinamo sau Steaua aveau șanse să-și ia jucători de peste tot, te luau cu duba de acasă. Așa erau vremurile atunci. Rapid, fiind o echipă care nu era ajutată, am zis… Eu tot timpul am fost de partea celor care nu erau ajutați și am zis: „Asta e echipa mea, o iubesc”. De atunci, pentru mine a existat un singur target în viața mea: să iau campionatul, să ajung să joc la Rapid. În primul rând, îmi doream să ajung să joc la Rapid.

Mircea Lucescu mi-a dat șansa să joc la Rapid. Am luat campionatul ca jucător… Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Și o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, și dacă voi avea șansa să lucrez cu domnul Șucu într-un viitor… – nu știu când, acum nu se pune problema, că mai am contract – dar cu siguranță voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid. Voi putea face lucrul ăsta! Știu ceea ce pot, știu ce staff am în spate, fiindcă nu este numai succesul meu, este succesul acestor oameni„, a declarat Marius Şumudică pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”
Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man
AntenaPLAY • 2 apr., 0:01
„Este singurul fotbalist care va fi sigur la EURO!” Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man
Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid
Liga 1 • 31 mart., 10:10
Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid: „Vreau să batem FCSB şi apoi mă gândesc şi la EURO!”
Cinci borne impresionante din documentarul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”
Alte sporturi • 30 mart., 13:11
Cinci borne impresionante din documentarul „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”