Închide meniul

Monaco – PSG 3-0. Prima reacție a lui Mauricio Pochettino, după înfrângerea rușinoasă din Ligue 1: “Este inacceptabil!”. Ce a spus despre jucătorii săi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 17:38

Monaco – PSG 3-0. Prima reacție a lui Mauricio Pochettino, după înfrângerea rușinoasă din Ligue 1: “Este inacceptabil!”. Ce a spus despre jucătorii săi

Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG

Profimediaimages

Monaco – PSG 3-0. Mauricio Pochettino, complet debusolat

Monaco – PSG 3-0. Echipa pariziană a fost demolată în derby-ul din Ligue 1. Mauricio Pochettino s-a arătat extrem de supărat la finalul confruntării din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino, extrem de furios după umilința suferită de PSG: “Este inacceptabil!”

Tehnicianul lui PSG a spus că un astfel de rezultat “este incceptabil” la acest nivel al competiției. 

„Sunt dezamăgit de felul în care am început meciul. Este inacceptabil la acest nivel de competiție. Estte inacceptabil să începem așa cum am făcut noi. Prima repriză a afectat meciul și sunt extrem de dezamăgit.

Echipa trebuie să se descătușeze. Această pauză competițională trebuie folosită pentru a uita ultimele rezultate și a reveni în cea mai bună formă, cu responsabilitatea pe care o avem față de acest tricou. Este vina jucătorilor și a staff-ului. Ei trebuie să ridice capul și meargă mai departe.”, a spus Mauricio Pochettino, după Monaco – PSG 3-0.

Viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG, tot mai incert după Monaco – PSG 3-0

PSG a ajuns la 4 eșecuri în actualul sezon din Franța. În ciuda înfrângerii rușinoase din această după-amiază, trupa lui Mauricio Pochettino continuă să fie lider în Ligue 1, cu un avans liniștitor, de 16 puncte.

Reclamă

Viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG este din ce în ce mai incert. Trupa pariziană a fost eliminată recent și din UEFA Champions League, iar rezultatele slabe din campionat ar putea cântări enorm într-o eventuală demitere a tehnicianului argentinian.

Kylian Mbappe, un car de nervi după Monaco – PSG 3-0

„Am pierdut împotriva unei echipe mari care joacă pentru un loc de cupe europene. Şi-au dorit mai mult şi au meritat victoria. Sper să ajungă în Europa. Chiar dacă câştigam cu 8-0 sau 9-0, oamenii se gândeau la eliminarea din Champions League. Obiectivul este să câştigam titlul. Restul nu mai contează. Trebuie să ne respectăm şi pe noi, dar şi pe fani”, a răbufnit Mbappe, citat de Marca.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și