Închide meniul

Monaco – PSG 3-0. „Trebuie să ne respectăm!” Kylian Mbappe, un car de nervi: „Chiar dacă câştigam cu 9-0, oamenii se gândeau la eliminarea din Champions League!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2022, 17:20

Monaco – PSG 3-0. „Trebuie să ne respectăm! Kylian Mbappe, un car de nervi: „Chiar dacă câştigam cu 9-0, oamenii se gândeau la eliminarea din Champions League!

Kylian Mbappe este vedeta lui PSG

Profimedia

PSG a fost învinsă de Monaco fără drept de apel, scor 0-3, iar Kylian Mbappe a fost un car de nervi la finalul partidei. Superstarul francez a tras un semnal de alarmă cu privire la atitudinea coechipierilor săi şi a amintit de criticile pe care parizienii încă le primesc după eliminarea din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu a mai rezistat după eşecul cu Monaco. Superstarul francez sună adunarea şi anunţă că echipa trebuie să aibă prestaţii cât mai bune pentru a răsplăti efortul fanilor.

Kylian Mbappe, un car de nervi după Monaco – PSG 3-0

„Am pierdut împotriva unei echipe mari care joacă pentru un loc de cupe europene. Şi-au dorit mai mult şi au meritat victoria. Sper să ajungă în Europa. Chiar dacă câştigam cu 8-0 sau 9-0, oamenii se gândeau la eliminarea din Champions League. Obiectivul este să câştigam titlul. Restul nu mai contează. Trebuie să ne respectăm şi pe noi, dar şi pe fani”, a răbufnit Mbappe, citat de Marca.

Monaco – PSG 3-0. Starurile parizienilor, umilite în derby-ul din Franța! Viitorul lui Mauricio Pochettino, incert

PSG a suferit o înfrângere umilitoare pe terenul lui Monaco. Trupa lui Mauricio Pochettino a fost învinsă fără drept de apel, scor 0-3, și continuă forma slabă din campionat.

Fără Lionel Messi, PSG s-a chinuit teribil în derby-ul cu Monaco. Neymar și Kylian Mbappe au fost titulari, dar nu și-au făcut simțită prezența în fața porții. Cei doi au luat în schimb câte un cartonaș galben în repriza a doua. Ben Yedder a deschis scorul în minutul 25, iar Monaco conducea cu 1-0 la pauză. Volland a dublat avantajul gazdelor în minutul 68, iar același Ben Yedder a stabilit scorul final în minutul 84, din penalty.

Reclamă

PSG a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în deplasare, în Ligue 1. Parizienii n-au mai bifat o asemenea serie slabă din aprilie 2019. Monaco n-a mai câștigat cu un astfel de scor derby-ul cu PSG din 1999.

Ben Yedder a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise din lovitură de la 11 metri, în Ligue 1, în secolul XXI. Atacantul lui Monaco a punctat de 26 de ori de la punctul cu var.

Viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG, tot mai incert după Monaco – PSG 3-0

PSG a ajuns la 4 eșecuri în actualul sezon din Franța. În ciuda înfrângerii rușinoase din această după-amiază, trupa lui Mauricio Pochettino continuă să fie lider în Ligue 1, cu un avans liniștitor, de 16 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG este din ce în ce mai incert. Trupa pariziană a fost eliminată recent și din UEFA Champions League, iar rezultatele slabe din campionat ar putea cântări enorm într-o eventuală demitere a tehnicianului argentinian.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și