Închide meniul

„Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 18:58

Reclamă
„Monstrul s-a întors Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian

Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense!

Thiago Silva / Profimedia

Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! La o săptămână după plecarea de pe Stamford Bridge, echipa din Brazilia a anunţat recrutarea fundaşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul brazilian (39 de ani, 113 selecţii) părăseşte astfel Europa, după ce a trecut pe la AC Milan, Paris Saint-Germain şi Chelsea, unde a jucat din 2020.

Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense!

Thiago Silva se afla la final de contract cu Chelsea, unde a fost totuşi titular în acest sezon (35 de meciuri), notează news.ro.

După o scurtă trecere pe când era adolescent la Fluminense, el revine la clubul din Rio de Janeiro, unde şi-a relansat cariera între 2006 şi 2008, după ce a avut nevoie de câteva luni pentru a se recupera de tuberculoză, diagnosticată în timp ce juca la Dinamo Moscova.

Oficialii clubului din Brazilia au anunțat revenirea lui Silva printr-o postare de senzație! În fotografia distribuită Thiago Silva este prezentat în tricoul formației, alături de mesajul: „Monstrul s-a întors!”.

Reclamă

Considerat mult timp unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, Thiago Silva a fost un căpitan emblematic al echipei PSG, cu care a cucerit 23 de titluri şi pe care l-a părăsit în urma unei finale de Liga Campionilor în 2020, prima din istoria clubului.

Fluminense, cvadruplă campioană a Braziliei, a terminat pe locul 7 în campionat în sezonul 2023. În acest sezon, se află pe locul 16 (din 20) după cinci meciuri disputate.

Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea

Cole Palmer a ajuns la cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, mijlocașul a intrat în istoria Premier League, după golul marcat în duelul cu West Ham, din această etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Cole Palmer este doar al treilea jucător din istoria Premier League, cu vârsta maximă de 21 de ani, care contribuie decisiv la cel puțin 30 de goluri într-un sezon, după Frank Lampard și Harry Kane.

Cole Palmer a avut din nou o evoluție solidă. Mijlocașul de 21 de ani a deschis scorul în duelul cu West Ham, din etapa a 36-a din Premier League. Palmer a punctat cu un șut din interiorul careului, din pasa lui Nicolas Jackson.

Grație reușitei din duelul londonez cu West Ham, Cole Palmer a ajuns la 21 de goluri marcate în acest sezon, la Chelsea. De asemenea, mijlocașul de 21 de ani și-a mai trecut în cont și nouă pase decisive, în campionat.

Pe lângă aceste cifre din campionat, Cole Palmer a mai reușit să mai marcheze alte patru goluri, în celelalte competiții, trecându-și în cont și alte patru pase decisive. Mijlocașul a bifat, în total, 44 de meciuri la formația de pe Stamford Bridge.

Cole Palmer a fost transferat de Chelsea la începutul sezonului, de la rivala Manchester City. Londonezii au plătit în schimbul mijlocașului suma de 47 de milioane de euro.

Chelsea a făcut instrucție cu West Ham, și s-a impus categoric, cu scorul de 5-0.  Pe lângă Cole Palmer, au mai punctat și Gallagher, Madueke și Jackson.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și