Închide meniul

Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2024, 17:41

Reclamă
Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League

Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League

Cole Palmer, în timpul unui meci la Chelsea/ Profimedia

Cole Palmer a ajuns la cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, mijlocașul a intrat în istoria Premier League, după golul marcat în duelul cu West Ham, din această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cole Palmer este doar al treilea jucător din istoria Premier League, cu vârsta maximă de 21 de ani, care contribuie decisiv la cel puțin 30 de goluri într-un sezon, după Frank Lampard și Harry Kane.

Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea

Cole Palmer a avut din nou o evoluție solidă. Mijlocașul de 21 de ani a deschis scorul în duelul cu West Ham, din etapa a 36-a din Premier League. Palmer a punctat cu un șut din interiorul careului, din pasa lui Nicolas Jackson.

Grație reușitei din duelul londonez cu West Ham, Cole Palmer a ajuns la 21 de goluri marcate în acest sezon, la Chelsea. De asemenea, mijlocașul de 21 de ani și-a mai trecut în cont și nouă pase decisive, în campionat.

Reclamă

Pe lângă aceste cifre din campionat, Cole Palmer a mai reușit să mai marcheze alte patru goluri, în celelalte competiții, trecându-și în cont și alte patru pase decisive. Mijlocașul a bifat, în total, 44 de meciuri la formația de pe Stamford Bridge.

Cole Palmer a fost transferat de Chelsea la începutul sezonului, de la rivala Manchester City. Londonezii au plătit în schimbul mijlocașului suma de 47 de milioane de euro.

Chelsea a făcut instrucție cu West Ham, și s-a impus categoric, cu scorul de 5-0.  Pe lângă Cole Palmer, au mai punctat și Gallagher, Madueke și Jackson.

Reclamă 4 / 0/3

Cole Palmer, trei recorduri spulberate pentru Chelsea

Cole Palmer a reuşit un „poker” şi a spulberat trei recorduri pentru Chelsea împotriva lui Everton, în victoria cu scorul de 6-0 din etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul de 21 de ani trece printr-un moment de senzaţie.

Palmer a mai înscris şi după pauză, dintr-un penalty care a stârnit un scandal incredibil pe teren. Au fost imagini ruşinoase cu jucătorii lui Pochettino, care se „bat” pentru minge în încercarea de a executa lovitura de la 11 metri.

Noni Madueke şi Nicolas Jackson au fost în centrul incidentelor care au declanşat furia lui Mauricio Pochettino. Cei doi s-au împins pe teren şi a fost nevoie de intervenţia lui Cono Gallagher pentru a-i separa. În cele din urmă, niciunul dintre ei nu a avut câştig de cauză. Palmer a fost cel care a înscris de la punctul cu var.

Cole Palmer a devenit astfel primul jucător din istoria de 119 ani a lui Chelsea care înscrie în 7 meciuri consecutive.

Au mai fost şi alte două performanţe impresionante reuşite de puştiul minune al londonezilor. A devenit primul jucător al „albaştrilor” care înscrie peste 20 de goluri într-o ediţie de campionat, după Eden Hazard (sezonul 2018-2019).

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și