Închide meniul

Motivul pentru care Barcelona amână să facă o ofertă pentru principala ţintă de pe piaţa transferurilor. Cum poate reduce de trei ori preţul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 martie 2022, 17:34

Motivul pentru care Barcelona amână să facă o ofertă pentru principala ţintă de pe piaţa transferurilor. Cum poate reduce de trei ori preţul!

Xavi ar putea primi patru întăriri la Barcelona. Raphinha este aşteptat pe Camp Nou

Profimediaimages

Barcelona îşi face deja planul pentru pauza competiţională. La 12 puncte în spatele liderului din La Liga, Real Madrid, şi eliminată din UEFA Champions League, catalanii au un sezon compromis şi se gândesc deja la următorul. Xavi şi-a stabilit ţintele, iar primul nume de pe lista de transferuri este brazilianul Raphinha de la Leeds.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 25 de ani are o cotă de piaţă de 40 de milioane de euro şi a impresionat în Premier League. În această ediţie de campionat are 9 goluri şi 3 pase decisive şi a atras atenţia granzilor Europei. Totuşi, mai multe echipe stau în stand-by şi nu se grăbesc să facă o ofertă. Motivul a fost dezvăluit de Fabrizio Romano.

Raphinha, dorit de Xavi la Barcelona

Contractul lui Raphinha are incluse două clauze de reziliere: 75 de milioane de euro dacă Leeds rămâne în Premier League şi 25 de milioane de euro dacă retrogradează. De aceea Barcelona încă aşteaptă până să facă o primă ofertă.

Nu este o problemă să se înţeleagă cu jucătorul. Clubul este în discuţii avansate cu agentul lui, Deco, încă din luna februarie„, a transmis celebrul jurnalist pe contul său de Twitter.

Reclamă

Leeds a câştigat ultimele două meciuri din campionatul Angliei şi s-a distanţat, cel puţin pentru moment, de „linia roşie”. Are 29 de puncte, cu 7 mai mult decât ocupanta locului 18, Watford.

Fabrizio Romano a precizat şi că este un interes uriaş pentru mijlocaşul brazilian. Liverpool şi Chelsea sunt echipele care l-au monitorizat şi sunt pregătite să înceapă ofensiva pentru Raphinha.

Xavi îl așteaptă “acasă” pe Lionel Messi: “Îi suntem datori!”

Xavi e cu gândul şi la cel mai titrat jucător din istoria clubului blaugrana. Antrenorul Barcelonei i-a transmis lui Lionel Messi că va avea mereu ușa deschisă, dacă va dori să revină la Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Messi este cel mai bun jucător din istorie și, implicit, al clubului. Atâta timp cât voi fi antrenor la Barcelona, va putea reveni în orice zi. Îi suntem datori cu un tribut uriaș. Îl merită.

A semnat un contract pe doi ani (n.r. – cu PSG), dar dacă va dori să se întoarcă, îl vom primi oricând. Are ușa deschisă și așa va rămâne mereu”, a spus Xavi, citat de cotidianul AS.

Fanii catalanilor au primit şi veşti încurajatoare de la preşedintele clubului. Acesta a anunţat că s-a trecut peste momentul critic şi să vor veni întăriri.

Vom finaliza cel puțin patru transferuri pentru a întări atacul, mijlocul terenului și apărarea”, a precizat Joan Laporta.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și