Închide meniul

Xavi îl așteaptă “acasă” pe Lionel Messi: “Așa va rămâne mereu! Îi suntem datori!”. Anunțul răsunător făcut înainte de Real Madrid – Barcelona

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 19:14

Xavi îl așteaptă “acasă” pe Lionel Messi: “Așa va rămâne mereu! Îi suntem datori!”. Anunțul răsunător făcut înainte de Real Madrid – Barcelona

Xavi îl așeaptă “acasă” pe Lionel Messi. Anunțul uriaș făcut înainte de Real Madrid - Barcelona

Profimedia

  • Xavi îl așteaptă „acasă” pe Lionel Messi
  • Anunțul uriaș făcut înainte de Real Madrid – Barcelona

Xavi îl așteaptă “acasă” pe Lionel Messi: “Mereu va avea ușa deschisă!”. Anunț uriaș, înainte de Real Madrid – Barcelona

Xavi a prefațat meciul de “5 stele” dintre Real Madrid și Barcelona. Tehnicianul catalanilor a fost întrebat inclusiv despre Lionel Messi, cel care obișnuia să facă spectacol în El Clasico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a dezvăluit la conferința de presă că Messi va avea mereu ușa deschisă dacă va dori să revină la Barcelona.

“Messi este cel mai bun jucător din istorie și, implicit, al clubului. Atâta timp cât voi fi antrenor la Barcelona, va putea reveni în orice zi. Îi suntem datori cu un tribut uriaș. Îl merită.

Reclamă

A semnat un contract pe doi ani (n.r. – cu PSG), dar dacă va dori să se întoarcă, îl vom primi oricând. Are ușa deschisă și așa va rămâne mereu.”, a spus Xavi, citat de cotidianul As.

Real Madrid – Barcelona | Xavi nu se teme de diferența de puncte: “Presiunea e aceeași! Vrem să câștigăm!”

Xavi a vorbit și despre El Clasico de duminică seară. Înaintea confruntării de pe Santiago Bernabeu, Barcelona se află pe locul 3, la 15 puncte în spatele marii rivale, aflată pe prima poziție în La Liga.

Reclamă

Extrem de sincer, antrenorul catalanilor a recunoscut că nu se mai gândește la titlu.

“Presiunea rămâne aceeași (n.r. – în ciuda diferenței de puncte din clasament). Dacă vom câștiga, vom fi într-o poziție bună pentru calificarea în Champions League în sezonul următor.

Va fi foarte greu să mai câștigăm titlul. Dacă facem câteva calcule, ne dăm seama că ar fi complicat și cu o diferență de 9 puncte. În orice caz, presiunea rămâne aceeași. Este un El Clasico și vrem să câștigăm. De aceea presiunea există în ambele tabere.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem mândri să reprezentăm cel mai bun club din lume. Ne aflăm într-o formă bună și vrem să demonstrăm asta în fața unei alte echipe mari. Sunt mândru să apăr acest tricou.”, a declarat Xavi, înainte de Real Madrid – Barcelona.

Carlo Ancelotti a vorbit despre absența lui Karim Benzema din El Clasico

Karim Benzema nu va fi prezent în El Clasico, din cauza unor probleme musculare.

Vestea a fost confirmată de Carlo Ancelotti. Antrenorul lui Real Madrid a dezvăluit că a ales deja înlocuitorul atacantului francez pentru meciul de pe Santiago Bernabeu.

Chiar dacă n-a dat vreun nume, presa din Spania susține că Gareth Bale îl va înlocui pe Benzema în primul “11” al  “galacticilor”.

“Karim Benzema și Ferland Mendy nu vor juca și nici nu vor merge cu naționala Franței (n.r. – la meciurile cu Coasta de Fildeș și Africa de Sud). Vor rămâne la Madrid. Nu ne-am asumat niciodată riscuri (n.r. – în contextul accidentărilor). În meciul de la Paris, Benzema a jucat pentru că a putut, nu și-a asumat niciun risc.

Dar asta nu se va întâmpla și mâine, pentru că nu s-a antrenat cu echipa. Are în continuare un discomfort. Nu sunt îngrijorat. A ajuns la 34 de ani, iar astfel de lucruri se pot întâmpla. Dar de fiecare dată când a revenit, a făcut diferența. Se va recupera în următoarele două săptămâni și va reveni pe teren.

Deja am decis (n.r. – cine îl va înlocui pe Benzema, în El Clasico). Dar nu vă pot spune. Există variantele Bale, Mariano, Jovic, Asensio, Isco… Am ales soluția pe care o consider cea mai bună pentru acest meci.”, a spus Carlo Ancelotti, citat de cotidianul As.

Reclamă

Gareth Bale, înlocuitorul lui Karim Benzema în El Clasico? Anunțul spaniolilor

Potrivit sursei citate, Gareth Bale ar fi alesul lui Carlo Ancelotti în meciul „de foc” dintre Real Madrid și Barcelona. Varianta respectivă este considerată extrem de surprinzătoare, ținând cont că atacantul galez a prins numai 4 meciuri în acest sezon din La Liga, reușind să înscrie un singur gol.

Bale n-a jucat deloc în ultimele 5 meciuri. Ultima apariție a avut loc în meciul tur din optimile Champions League, cu PSG, când atacantul galez a fost introdus în minutul 87, chiar în locul lui Karim Benzema.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii