Închide meniul

Motivul pentru care Lionel Messi este plătit în continuare de Barcelona. Anunțul făcut de spanioli

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 13:48

Reclamă
Motivul pentru care Lionel Messi este plătit în continuare de Barcelona. Anunțul făcut de spanioli

Motivul pentru care Lionel Messi este plătit în continuare de Barcelona

Lionel Messi / Profimedia

Motivul pentru care Lionel Messi este plătit în continuare de Barcelona. Campionul mondial din 2022 are de primit o sumă importantă din partea oficialilor catalani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona continuă să-l plătească pe fostul său star, argentinianul Lionel Messi, deşi acesta a părăsit clubul catalan în 2021, informează mass-media spaniolă, notează agerpres.ro.

Motivul pentru care Lionel Messi este plătit în continuare de Barcelona

Alături de Messi, mai sunt remuneraţi în continuare de Barca actualii săi coechipieri de la echipa americană Inter Miami, spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, conform postului de radio Cadena Ser.

Plăţile către cei trei jucători reprezintă amânări salariale negociate în timpul pandemiei de Covid-19, pentru a uşura situaţia financiară a grupării „blaugrana” la momentul respectiv.

Lionel Messi a părăsit Catalonia în urmă cu doi ani şi jumătate, când a semnat cu Paris Saint-Germain, înainte de a traversa Oceanul Atantic în vara trecută, pentru a juca la Inter Miami, în Major League Soccer. Argentinianului i s-au alăturat imediat Sergio Busquets şi Jordi Alba, iar în această iarnă a sosit în Florida şi uruguayanul Luis Suarez, fostul lor coleg de la FC Barcelona.

Reclamă

Lionel Messi, în centrul unei noi controverse!

Lionel Messi este în centrul unei noi controverse! Starul argentinian a câştigat în luna octombrie 2023 pentru a opta oară Balonul de Aur. Dacă primele şapte premii au fost obţinute în perioada în care juca la Barcelona, ultimul a fost câştigat pentru prestaţiile sale la PSG şi la naţionala Argentinei.

Pentru Balonul de Aur din 2023 s-a luat în considerare şi Cupa Mondială din 2022 din Qatar, câştigată de Argentina, Messi fiind unul dintre cei mai importanţi jucători care au contribuit la succesul sud-americanilor.

Primele şapte Baloane de Aur câştigate de Lionel Messi se aflau deja la Muzeul Barcelonei, fiind premii obţinute pentru perioada în care argentinianul îmbrăca tricoul catalanilor. Cu toate acestea, actualul star de la Inter Miami a luat o decizie surprinzătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Al optulea Balon de Aur obţinut de Messi a fost trimis de Messi pentru a fi expus la Muzeul Barcelonei, chiar dacă acesta a primit trofeul din postura de jucător al lui Inter Miami, pentru prestaţiile sale la PSG şi naţionala Argentinei, potrivit RMC Sport.

Cei doi ani petrecuţi la Paris au fost dificili pentru Messi, aşa cum a dezvăluit chiar starul argentinian. Astfel, francezii nu s-ar fi aşteptat ca Messi doneze trofeul parizienilor, dar mulţi se întreabă de ce nu l-a donat în Argentina şi dacă gestul său nu reprezintă cumva „o palmă” pentru PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și