Închide meniul

Motivul pentru care Sergio Ramos s-a retras de la naționala Spaniei. De unde a plecat supărarea fundașului de la PSG

Sebastian Cristian Publicat: 24 februarie 2023, 9:51

Motivul pentru care Sergio Ramos s-a retras de la naționala Spaniei. De unde a plecat supărarea fundașului de la PSG

Motivul pentru care Sergio Ramos s-a retras de la naționala Spaniei.

Sergio Ramos / Profimedia

  • Motivul pentru care Sergio Ramos s-a retras de la naționala Spaniei
  • De unde a plecat supărarea fundașului de la PSG

Motivul pentru care Sergio Ramos s-a retras de la naționala Spaniei a fost dezvăluit de presa iberică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul spaniol a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai naționalei de-a lungul timpului, însă în ultima perioadă nu a mai fost convocat.

Motivul pentru care Sergio Ramos s-a retras de la naționala Spaniei. Ce l-a deranjat pe fundașul iberic

Luis Enrique nu s-a bazat deloc pe fundașul lui PSG în mandatul său. Totuși, Sergio Ramos spera să revină la națională odată cu numirea noului selecționer, Luis de la Fuente.

Reclamă

Totuși, nici cel din urmă nu l-a luat în calcul pe Ramos în planurile sale de viitor, potrivit presei din Spania.

„Nu voi conta pe tine”, ar fi fost mesajul pe care i l-a transmis selecționerul Spaniei fundașului. Sergio Ramos a fost foarte dezamăgit de veste și a preferat să-și anunțe retragerea într-un mod emoționant.

Reclamă

Sergio Ramos s-a retras din naţionala Spaniei

Fundaşul de legendă este jucătorul cu cele mai multe apariţii în tricoul naţionalei Spaniei. A fost convocat de 180 de ori, perioadă în care a marcat 23 de goluri.

„A sosit momentul să îmi iau rămas bun de la națională. Azi dimineață am primit un telefon de la actualul manager al naționalei, care mi-a spus că nu mai contează şi nu va mai conta pe mine. Va face asta indiferent de nivelul pe care îl pot arăta sau de cum îmi continuă cariera sportivă. Cu mare regret, este sfârșitul unei călătorii care speram să fie mai lungă și să nu se încheie cu un gust amar în gură, la egalitate cu toate succesele pe care le-am obținut în tricoul roşu.

Cred, cu smerenie, că această traiectorie a meritat să se încheie printr-o decizie personală sau pentru că performanțele mea nu sunt pe măsura a ceea ce merită echipa noastră, dar nu din cauza vârstei sau a altor motive pe care, fără să le fi auzit, le-am simțit. Pentru că a fi tânăr sau mai puțin tânăr nu este o virtute sau un defect, este doar o caracteristică temporară care nu este neapărat legată de performanță sau abilitate.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru toate acestea, îmi asum această tristețe, pe care vreau să o împărtășesc cu voi. Rămân cu capul sus și foarte recunoscător pentru toți acești ani și pentru tot sprijinul primit de la dumneavoastră. Îmi iau cu mine amintiri de neșters, toate titlurile pentru care am luptat și pe care le-am sărbătorit împreună. Am mândria extraordinară de a fi jucătorul spaniol cu cele mai multe selecții. Acest scut, acest tricou și acești fani… voi toți m-aţi făcut fericit. Voi continua să încurajez naţionala de acasă, cu emoția privilegiatului care a putut să o reprezinte cu mândrie de 180 de ori. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați crezut mereu în mine!”, a transmis Sergio Ramos, potrivit marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile