Închide meniul

„Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos

Alex Ioniță Publicat: 17 mai 2024, 12:12

Reclamă
„Mulțumesc! Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos

Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu l-a "demis" de la Panathinaikos

Fatih Terim / Profimedia

Fatih Terim a oferit prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos. „Împăratul” a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a vorbit despre plecarea din campionatul Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu i-a grăbit plecarea lui Fatih Terim după ce PAOK a învins-o pe Panathinaikos cu scorul de 4-1, în etapa cu numărul 35 a campionatului din Grecia. Meciul s-a văzut LIVE în AntenaPLAY.

Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos

„Împăratul” a anunțat că, după o întâlnire cu președintele formației, a decis să nu mai continue la Panathinaikos.

Totodată, legendarul antrenor turc a ținut să le mulțumească fanilor și i-a urat succes lui Panathinaikos, în sezonul ce urmează.

„Din decembrie anul trecut, echipa mea și cu mine facem totul pentru Panathinaikos, cu toată puterea noastră, pentru a încheia sezonul 2023/24 ca și campioni și pentru a-i face pe fanii Panathinaikos să experimenteze ceva ce nu au trăit în 13 ani.

Reclamă
Reclamă 4

Aseară, eu și președintele Alafouzos ne-am întâlnit și am evaluat împreună situația, întâlnire în care am văzut că planurile noastre pentru sezonul 2024/25 nu erau aliniate. În urma întâlnirii, s-a decis că relația noastră de colaborare nu va continua.

Le mulțumesc în special prietenilor de la Panathinaikos care ne-au susținut în cele șase luni în care am fost la Atena, președintelui Yiannis Alafouzos, precum și personalului echipei și sunt recunoscător comunității de fotbal care și-a exprimat dragostea și respectul față de echipa mea cu fiecare ocazie.

Îi doresc din suflet lui Panathinaikos un viitor de succes. Sper să ne întâlnim pe drumuri noi și nu pe drumuri atât de lungi”, a notat Fatih Terim, pe rețelele de socializare, citat de sport24.gr.

Reclamă

Totodată, oficialii clubului Panathinaikos au confirmat plecarea turcului și au făcut, la rândul lor, un anunț pe rețelele de socializare.

„PAE Panathinaikos anunță încheierea cooperării cu antrenorul Fatih Terim.

Tehnicianul turc a lucrat șase luni la Trifylli. În total, a condus echipa noastră în 26 de meciuri, înregistrând 14 victorii, șase remize, șase înfrângeri și calificarea în finala Cupei Greciei.

Mulțumim lui Fatih Terim și personalului său și le dorim mult succes în viitoarele lor cariere.”, a fost mesajul transmis de clubul din Grecia.

Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK

Au apărut detalii despre cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK. Meciul la finalul căruia antrenorul român poate sărbători câştigarea titlului în Grecia va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Chiar dacă părea ieşită din lupta pentru titlu după remiza cu Lamia, PAOK a revenit incredibil în cursă. A câştigat derby-urile cu AEK, Olympiacos şi Panathinaikos şi este lider în Grecia cu o etapă înainte de final.

„Au început pregătirile pentru finala de duminică! PAOK a reuşit. Împotriva tuturor, deşi a fost şi cu spatele la zid, a câştigat trei derby-uri la rând şi acum îşi decide singură soarta. A mai rămas o provocare, un meci împotriva lui Aris care decide titlul de campioană!

PAOK a început pregătirile joi după-amiază la Nea Mesimvria. Jucătorii care au fost titulari în meciul cu Panathinaikos au urmat un program de recuperare în sală şi la piscină. Restul au ieşit pe teren şi au lucrat cu antrenorul. Thomas Murg a ieşit accidentat în ultima partidă, urmează un tratament, iar starea lui de sănătate va fi evaluată zilnic„, se arată pe site-ul oficial al lui PAOK.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:04

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Austriecii au dat lovitura, printr-un autogol

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

18:59

„Ianis Hagi, la Fenerbahce?” Giovanni Becali a dat imediat răspunsul, chiar înaintea meciului decisiv al României de la EURO

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și