Închide meniul

Mundo Deportivo anunță că FC Barcelona a pregătit banii pentru transferul lui Radu Drăgușin: „30 de milioane de euro”

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 19:41

Reclamă
Mundo Deportivo anunță că FC Barcelona a pregătit banii pentru transferul lui Radu Drăgușin: 30 de milioane de euro”

Mundo Deportivo anunță că FC Barcelona a pregătit banii pentru transferul lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin / Profimedia

Mundo Deportivo anunță că FC Barcelona a pregătit banii pentru transferul lui Radu Drăgușin. Faimoasa publicație spaniolă a făcut o dezvăluire uluitoare despre fundașul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de la Genoa este monitorizat de marile cluburi din Europa, având în vedere faptul că a impresionat cu prestațiile sale din Serie A. Românul ar putea pleca astfel din lotul „grifonilor” și va deveni, cel mai probabil, cel mai scump jucător român transferat vreodată.

Mundo Deportivo anunță că FC Barcelona a pregătit banii pentru transferul lui Radu Drăgușin. Ce au notat spaniolii

După ce s-a scris despre interesul formațiilor Tottenham și Nottingham Forest, spaniolii anunță faptul că FC Barcelona vrea să îl transfere pe Radu Drăgușin pentru suma de 30 de milioane de euro. Totuși, potrivit jurnaliștilor iberici, Genoa nu ar fi dispusă să îl lase pe fundaș să plece pentru această sumă.

”Informațiile menționate indică faptul că Barcelona ar avea 30 de milioane de euro pregătiți pentru a-l semna pe Drăgușin, dar această sumă nu ar fi suficientă pentru a-i convinge pe cei de la Genoa să-și lase unul dintre pilonii defensivi să plece”, a notat jurnaliștii de la mundodeportivo.com.

Radu Drăgușin are toate șansele să devină cel mai scump jucător român transferat vreodată, așa cum a fost menționat și anterior. În momentul de față, recordul este deținut de Adrian Mutu, care s-a transferat de la Parma la Chelsea, în anul 2003, în schimbul sumei de 19 milioane de euro.

Reclamă

Radu Drăgușin, sărbători de vis alături de iubita lui

Radu Drăgușin a avut parte de sărbători de vis în acest an, alături de iubita lui, Ioana Stan. Cei doi au sărbătorit Crăciunul la o stațiune montană, având dublu motiv de sărbătoare.

Radu Drăgușin traversează un sezon de vis la Genoa. Fundașul român de 21 de ani este curtat cu insistență de cluburi de top din Europa, fiind împlinit și pe plan sentimental.

Radu Drăgușin și iubita lui, Ioana, au sărbătorit Crăciunul într-o stațiune montană din Nordul Italiei, țară în care evoluează fundașul român.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana a postat mai multe fotografii din decorul de vis în care a sărbătorit alături de fundașul naționalei. Cei doi au avut două motive de sărbătoare. Unul a fost reprezentat de Crăciun și altul de faptul că au aniversat trei ani de relație.

„Sărbători fericite și Crăciun fericit! 3 ani pentru noi”, a transmis Radu Drăgușin, pe contul oficial de Instagram.

Fundașul naționalei ar putea schimba însă țara în această iarnă, fiind dorit de cluburi din Anglia. Manchester United, Newcastle și Tottenham sunt interesate de serviciile fundașului român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și