Închide meniul

Nana Boateng, prezentat oficial în portbagajul unei maşini de echipa antrenată de Dan Petrescu

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 13:22

Reclamă
Nana Boateng, prezentat oficial în portbagajul unei maşini de echipa antrenată de Dan Petrescu

Nana Boateng, prezentat oficial în portbagajul unei maşini de echipa antrenată de Dan Petrescu

Nana Boateng, prezentat de Jeonbuk / Profimedia

Nana Boateng, prezentat oficial în portbagajul unei maşini. Mijlocaşul de 29 de ani din Ghana a semnat cu Jeonbuk, echipa antrenată de Dan Petrescu în Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doi ani petrecuţi la CFR Cluj, Nana Boateng pleacă din Gruia în schimbul a două milioane de euro, sumă la care se mai adaugă alte bonusuri de performanţă. El a ajuns la CFR în septembrie 2021, atunci când a fost adus de la KuPS, din Finlanda.

Nana Boateng, prezentat oficial în portbagajul unei maşini

Mijlocaşul de 29 de ani din Ghana a ajuns deja în Coreea de Sud şi a fost prezentat de noua sa echipă. Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a avut parte de o prezentare inedită.

Pe lângă pozele făcute pe noul stadion, Boateng a avut o mică şedinţă foto şi în portbagajul unei maşini a sponsorului principal al echipei.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by 전북현대모터스FC (@jeonbuk1994)

Cotat la 2,2 milioane de euro pe transfermarkt.com, el a evoluat în 39 de meciuri pentru CFR Cluj sezonul trecut în toate competiţiile şi a fost unul dintre cei mai importanţi oameni ai clujenilor.

După 22 de etape în campionatul din Coreea de Sud, Jeonbuk se află pe locul 4, cu 34 de puncte. În ultima etapă, echipa pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate duelul de pe terenul celor de la Daejeon, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu vrea să transfere de la CFR Cluj la Neftchi Baku

Neluţu Varga a confirmat interesul lui Adrian Mutu pentru Yuri Matias. Patronul de la CFR Cluj susţine că cine vrea să-l transfere pe fundaşul central trebuie să plătească cel puţin suma de 700.000 de euro.

„Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv”, a declarat Neluţu Varga, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu l-a vrut pe Yuri Matias şi la Rapid, însă giuleştenii nu i-au putut satisface pretenţiile salariale ale fundaşului. Trupa de sub Grant a transferat însă un alt jucător de la CFR Cluj, anume pe Christopher Braun.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și