Închide meniul

Adrian Mutu vrea să transfere de la CFR Cluj la Neftchi Baku! Anunţul lui Neluţu Varga: „Am vorbit cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 12:56

Reclamă
Adrian Mutu vrea să transfere de la CFR Cluj la Neftchi Baku! Anunţul lui Neluţu Varga: „Am vorbit cu el!

Adrian Mutu vrea să transfere de la CFR Cluj la Neftchi Baku

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Mutu vrea să transfere un jucător de la CFR Cluj la Neftchi Baku. Neluţu Varga, patronul clujenilor, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu fostul antrenor de la Rapid, care este interesat de serviciile lui Yuri Matias.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid şi a fost prezentat oficial la Neftchi Baku. Tehnicianul a început să-şi facă lista de transferuri, şi a pus ochii pe Yuri Matias, jucător pe care l-a vrut şi atunci când antrena în Giuleşti.

Adrian Mutu vrea să transfere de la CFR Cluj la Neftchi Baku

Neluţu Varga a confirmat interesul lui Adrian Mutu pentru Yuri Matias. Patronul de la CFR Cluj susţine că cine vrea să-l transfere pe fundaşul central trebuie să plătească cel puţin suma de 700.000 de euro.

„Chiar am vorbit cu Adi, da, și despre Yuri. Normal că l-ar vrea pentru că este un jucător foarte bun. După cum știți, pentru un preț corect orice jucător de la noi poate fi transferat, iar la Yuri așteptăm o ofertă de 700.000 de euro, cel puțin.

Dacă nu, jucătorul va rămâne la noi și în sezonul viitor, ceea ce este un avantaj din punct de vedere sportiv”, a declarat Neluţu Varga, pentru digisport.ro.

Reclamă

Adrian Mutu l-a vrut pe Yuri Matias şi la Rapid, însă giuleştenii nu i-au putut satisface pretenţiile salariale ale fundaşului. Trupa de sub Grant a transferat însă un alt jucător de la CFR Cluj, anume pe Christopher Braun.

Adrian Mutu, criticat după ce a semnat Neftchi Baku

Adrian Mutu a fost aspru criticat după ce a semnat cu Neftchi Baku. Marius Mitran, directorul de comunicare din cadrul LPF, este de părere că gestul „Brliantului” de a o părăsi pe Rapid a fost unul foarte urât, deoarece oficialii giuleşteni au avut încredere totală în el, pe parcursul sezonului trecut.

„Mi s-a părut un gest urât al lui Mutu. Mi s-a părut că a răspuns altfel în faţa unor oameni care l-au susţinut în cele mai rele momente, pentru că el n-a venit de la Barcelona. El a venit după un eşec evident la FC U Craiova 1948. Iar toată această încredere a aruncat-o peste bord, pe ideea unui contract la Neftchi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu există nicio scuză. E un antrenor tânăr, trebuia să-şi urmeze cariera. Ca şi în cariera de fotbalist, a avut nişte sincope, care l-au definit. Rapid e un club mult mai puternic, vizibil, decât Neftchi. Nu neapărat financiar, dar ca istorie în Europa. De ce să nu încerce să se ducă cu Rapid în grupele Champions League.

S-a dus la Neftchi, o echipă care l-a dat afară pe Reghecampf acum o lună. Într-un campionat în care aproape n-ai nicio şansă, pentru că este o super-echipă, Qarabag. Te-ai dus acolo ştiind că poţi să iei nişte bani şi acceptând ideea că te vei bate, oarecum, la locul 2-3″, a declarat Marius Mitran, la emisiunea AS.ro LIVE.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și