Închide meniul

Napoli și FC Barcelona, protest anti-război! UEFA a boicotat mesajul, iar suporterii au răbufnit: ”Se implică de partea greșită a conflictului!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 februarie 2022, 23:06

Reclamă
Napoli și FC Barcelona, protest anti-război! UEFA a boicotat mesajul, iar suporterii au răbufnit: ”Se implică de partea greșită a conflictului!”

Napoli și FC Barcelona, protest anti-război

Twitter FC Barcelona

UEFA a boicotat protestul anti-război pregătit de fotbaliștii de la Napoli și FC Barcelona

Rusia a atacat Ucraina la primele ore ale dimineţii de joi, iar vestea a cutremurat întreaga lume. Vladimir Putin a dat “undă verde” trupelor militare rusești să intervină pe teritoriul Ucrainei. Președintele rus a afirmat că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbaliștii de la Napoli și FC Barcelona au afișat un banner cu ”Opriți războiul”, dar acesta nu s-a văzut la TV. UEFA a fost nevoită să boicoteze mesajul pentru că nu permite imixtiuni ale fotbalului în politică.

La scurt timp, suporterii din întreaga lume au atacat UEFA pentru decizia de a nu arăta mesajul anti-război.

”Îmi doream ca UEFA să îl arate la TV!”, ”De ce nu îl arătați la TV?”, UEFA se implică de partea greșită a conflictului” sau ”Care e logica? De ce nu l-ați arătat la televizor?”, au fost doar o parte din mesajele fanilor, care au răbufnit.

Reclamă
Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Ucraineanul Ruslan Malinovsky, copleșit de emoții după ce a reușit o ”dublă” de senzație în Olympiakos – Atalanta 1-3

Ruslan Malinovsky a fost copleșit de emoții. Ucraineanul a reușit o ”dublă” de senzație în Olympiakos – Atalanta 1-3 și a transmis un mesaj emoționant.

Ruslan Malinovsky a fost în stare de șoc pe parcursul zilei, dar a ales să evolueze în Europa League. Ucraineanul a reușit o ”dublă” de senzație în Olympiakos – Atalanta 1-3, iar la final a fost copleșit de emoții.

Cu gândul la haosul din țara sa, acesta a transmis mesajul ”Fără război în Ucraina!”. Colegii săi, printre care și Valentin Mihăilă, i-au fost alături mijlocașului.

Reclamă
Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și