Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi, anunţ categoric despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Am fost foarte clar!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2021, 11:08

Reclamă
Nasser Al-Khelaifi, anunţ categoric despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Am fost foarte clar!

Nasser Al-Khelaifi, Mauricio Pochettino şi Kylian Mbappe

Profimedia

Nasser Al-Khelaifi, anunţ categoric despre transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Real Madrid vrea cu orice preţ să obţină semnătura lui Kylian Mbappe, însă Nasser Al-Khelaifi nu are de gând să renunţe atât de uşor la superstarul echipei sale, care mai are un an de contract cu gruparea franceză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Galacticii” sunt dispuşi să plătească 180 de milioane de euro, cu bonusuri, pentru vedeta vicecampioanei Franţei, însă patronul parizienilor susţine că, pentru moment, Mbappe este jucătorul lui PSG. „Am fost foarte clar. Poziţia noastră nu s-a schimbat”, a transmis Nasser Al-Khelaifi, potrivit RMC.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Kylian Mabppe este de 160 de milioane de euro, acesta fiind cel mai valoros fotbalist al planetei. PSG l-a cumpărat în 2018 pe atacantul francez de la AS Monaco. Suma s-a ridicat, în final, la 180 de milioane de euro.

Transferul lui Kylian Mbappe, iminent! Acord între PSG şi Real Madrid

Transferul lui Kylian Mbappe e iminent. Spaniolii de la Marca anunţă că există un acord între PSG şi Real Madrid, iar starul de 22 de ani este aşteptat pe Santiago Bernabeu.

Ultima ofertă făcută de Florentino Perez va fi acceptată de şeicul vicecampioanei din Ligue 1. Mutarea uluitoare se va realiza în cel mai scurt timp. 31 august este ultima zi a perioadei de mercato.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit marca.com, a existat un schimb de e-mailuri între cele două cluburi. Chiar dacă conducătorii lui PSG nu erau dispuşi să renunţe la Mbappe, ultima propunere va fi acceptată. Jucătorul care a intrat în ultimul an de contract şi-a dorit cu orice preţ să plece.

Real Madrid va plăti 170 de milioane de euro, sumă care este garantată. La aceasta se adaugă alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și