Închide meniul

Transferul lui Kylian Mbappe, iminent! Acord între PSG şi Real Madrid. Bomba serii în Europa

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 august 2021, 23:28

Transferul lui Kylian Mbappe, iminent! Acord între PSG şi Real Madrid. Bomba serii în Europa

Transferul lui Kylian Mbappe, iminent

Profimediaimages

Ultima ofertă făcută de Florentino Perez va fi acceptată de şeicul vicecampioanei din Ligue 1. Mutarea uluitoare se va realiza în cel mai scurt timp. 31 august este ultima zi a perioadei de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Kylian Mbappe, iminent. PSG a acceptat oferta lui Real Madrid

Potrivit marca.com, a existat un schimb de e-mailuri între cele două cluburi. Chiar dacă conducătorii lui PSG nu erau dispuşi să renunţe la Mbappe, ultima propunere va fi acceptată. Jucătorul care a intrat în ultimul an de contract şi-a dorit cu orice preţ să plece.

Real Madrid va plăti 170 de milioane de euro, sumă care este garantată. La aceasta se adaugă alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Kylian Mabppe are o cotă de piaţă de 160 de milioane de euro. PSG l-a cumpărat în 2018 pe atacantul francez de la AS Monaco. Suma s-a ridicat, în final, la 180 de milioane de euro. Cel mai scump transfer din istoria fotbalului a fost realizat tot de vicecampioana Franţei, care a achitat 222 de milioane de euro pentru Neymar.

Real Madrid, acuzată de ilegalităţi de PSG

Real Madrid a făcut, marți seară, o ofertă de 160 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe. Conducerea lui PSG s-a supărat pe maniera în care au acționat spaniolii.

Reclamă

„Nu am vorbit prea mult public despre asta, dar poziția noastră a fost întotdeauna să-l păstrăm pe Kylian, să-i prelungim contractul, acesta a fost întotdeauna scopul nostru și încă este. I-am făcut două oferte importante lui Kylian: una la cel mai înalt nivel al echipei în urmă cu două luni și una peste acești jucători, foarte recent. Vrem să-i dovedim că este un jucător important, în centrul proiectului, dar nu deasupra proiectului.

Comparativ cu poziția lui Real, ei au vrut doar să scoată un refuz din partea noastră ca să arăte că au încercat totul și să aștepte un an pentru a-l avea gratuit. Real Madrid se comportă așa de doi ani încoace, este incorect, ilegal chiar și pentru că l-au contactat pe jucător. Pentru noi este inacceptabil, deoarece nu este corect.

Asta este dovada strategiei: ne trimit o ofertă cu un an înainte de încheierea contractului și la 7 zile înainte de sfârșitul perioadei de transferuri. Vor un refuz ca să-i arăte lui Kylian că au încercat totul și au început să negocieze pentru anul viitor”, a declarat directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, citat de RMC Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Kylian Mbappe, aproape de a se transfera la Real Madrid
  • Anunţ de ultimă oră din Spania

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și