Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi începe ”curățenia” la PSG! Șeicul vrea să îl vândă pe Neymar după eliminarea din UEFA Champions League. Anunțul făcut de Marca

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 9:00

Nasser Al-Khelaifi începe ”curățenia” la PSG! Șeicul vrea să îl vândă pe Neymar după eliminarea din UEFA Champions League. Anunțul făcut de Marca

1. Neymar, starul lui PSG

Profimedia

Nasser Al-Khelaifi vrea să îl vândă pe Neymar

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane, anunță Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 90 de milioane de euro, superstarul brazilian nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor după transferul de la FC Barcelona. Acesta a fost chinuit de accidentări, din cauza cărora a ratat mai multe partide cruciale, atât în UEFA Champions League, Ligue 1, cât și în competițiile interne.

Neymar a ajuns la PSG în vara lui 2017 pentru suma de 222 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Brazilianul a reușit 91 goluri în 135 de meciuri pentru parizieni.

Neymar, prima reacție după ce spaniolii au anunțat că s-a aflat la un pas de bătaie cu Gianluigi Donnarumma

PSG a fost eliminată de Real Madrid din UEFA Champions League, iar presa din Spania a anunțat că Neymar și Gianluigi Donnarumma s-au aflat la un pas de bătaie, la finalul partidei, reproșându-şi greşelile comise la primele două goluri încasate de parizieni.

Neymar a dezmințit zvonurile respective. Brazilianul a postat pe contul de Instagram conversația pe care a avut-o cu portarul italian. Alături de captura cu mesajele schimbate, Neymar a atașat titlul știrii din Spania, care anunța posibilul conflict dintre cei doi.

Reclamă

„Salut, Ney. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat ieri, știrea asta este inacceptabilă”, i-a scris Donnarumma lui Neymar, după ce i-a trimis știrea despre presupusul scandal din vestiarul lui PSG.

„Prietene! Stai liniștit! Astfel de lucruri se pot întâmpla în fotbal (n.r. – despre greşeala de la primul gol încasat de PSG). Suntem o echipă și suntem alături de tine. Încă ești foarte tânăr și vei câștiga multe. Ridică-te, trebuie să mergem înainte. Te îmbrățișez!”, a răspuns Neymar.

Ulterior, Neymar a mai postat un mesaj referitor la informațiile din presa iberică:

Reclamă 4 / 0/3

„Urăsc să vin și să vorbesc despre știri. Dar articolul ăla este o minciună. Nu a existat vreo bătaie în vestiar! Jurnaliști incompetenți care vreţi să vă daţi mari, încercați data viitoare!”, a mai scris Neymar, pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și