Închide meniul

Real Madrid – PSG 3-1 | Neymar a făcut public totul! Ce i-a scris Gianluigi Donnarumma, după ce spaniolii au anunțat că s-au aflat la un pas de bătaie, în vestiar

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2022, 20:24

Real Madrid – PSG 3-1 | Neymar a făcut public totul! Ce i-a scris Gianluigi Donnarumma, după ce spaniolii au anunțat că s-au aflat la un pas de bătaie, în vestiar

aflat aproape de bătaie

PSG a fost eliminată de Real Madrid din UEFA Champions League, iar presa din Spania a anunțat că Neymar și Gianluigi Donnarumma s-au aflat la un pas de bătaie, la finalul partidei, reproșându-şi greşelile comise la primele două goluri încasate de parizieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – PSG 3-1 | Ce i-a scris Gianluigi Donnarumma lui Neymar, după ce spaniolii au anunţat că s-au aflat aproape de bătaie

Neymar a dezmințit zvonurile respective. Brazilianul a postat pe contul de Instagram conversația pe care a avut-o cu portarul italian. Alături de captura cu mesajele schimbate, Neymar a atașat titlul știrii din Spania, care anunța posibilul conflict dintre cei doi.

„Salut, Ney. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat ieri, știrea asta este inacceptabilă”, i-a scris Donnarumma lui Neymar, după ce i-a trimis știrea despre presupusul scandal din vestiarul lui PSG.

„Prietene! Stai liniștit! Astfel de lucruri se pot întâmpla în fotbal (n.r. – despre greşeala de la primul gol încasat de PSG). Suntem o echipă și suntem alături de tine. Încă ești foarte tânăr și vei câștiga multe. Ridică-te, trebuie să mergem înainte. Te îmbrățișez!”, a răspuns Neymar.

Reclamă

Neymar a dezmințit zvonurile că s-ar fi aflat la un pas de bătaie cu Gianluigi Donnarumma, după Real Madrid – PSG 3-1

Ulterior, Neymar a mai postat un mesaj referitor la informațiile din presa iberică:

„Urăsc să vin și să vorbesc despre știri. Dar articolul ăla este o minciună. Nu a existat vreo bătaie în vestiar! Jurnaliști incompetenți care vreţi să vă daţi mari, încercați data viitoare!”, a mai scris Neymar, pe contul de Instagram.

Neymar şi Donnarumma, scandal după Real Madrid – PSG 3-1. Anunţul Marca

Cei doi au avut o discuţie dură imediat după fluierul final. Şi-au reproşat mai multe faze din timpul meciului şi totul a escaladat imediat, anunţă marca.com. Brazilianul i-a reproşat portarului de la PSG primul gol primit de la Karim Benzema. Goalkeeperul a gafat şi i-a permis golgheterului gazdelor să restabilească egalitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Donnarumma i-a răspuns vehement şi i-a amintit lui Neymar că a greşit la cel de-al doilea gol încasat pe Santiago Bernabeu. Discuţiile au devenit tot mai aprinse şi a fost la un pas să se lase cu bătaie, anunţă sursa citată. A fost nevoie de intervenţia coechipierilor pentru a nu se împărţi pumni în vestiar.

Nici şeicul lui PSG nu şi-a putut păstra calmul după eliminarea din Champions League. Nasser Al-Khelaifi şi-a vărsat nervii pe brigada de arbitri, dar şi pe un angajat al lui Real Madrid. Potrivit jurnaliştilor de la Movistar, şeicul lui PSG a coborât la vestiare imediat după fluierul final. A lovit tot ce a găsit în cale şi le-a adresat cuvinte dure „centralului” Danny Makkelie şi asistenţilor săi. Situaţia putea escalada dacă nu interveneau chiar bodyguarzii miliardarului.

Al-Khelaifi nu s-a oprit şi i s-a pus pata pe un angajat al lui Real Madrid, care a filmat incidentele. „Te omor!”, i-a strigat patronul lui PSG, care s-a îndreptat nervos spre el. A fost oprit de forţele de ordine. Ulterior, Leonardo a cerut să fie şterse imaginile. UEFA va investiga totuşi situaţia creată.

Nu e vorba de o greșeală, pentru că este un fault clar. Am văzut faza de 30-40 de ori, din toate unghiurile. Micile detalii contează, iar VAR nu a văzut un fault decisiv. Este un factor determinant, care a influențat starea echipelor și a stadionului„, a răbufnit şi Mauricio Pochettino.

Citește și:
Recomandări
  • Neymar a publicat conversația pe care a avut-o cu Gianluigi Donnarumma
  • Ce au vorbit cei doi jucători de la PSG, după ce s-a scris că au fost la un pas de bătaie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și