Închide meniul

Nasser Al-Khelaifi, replică dură după criticile lui Messi: „E lipsă de respect! I-a lipsit clasa, asta e sigur!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 ianuarie 2024, 13:21

Reclamă
Nasser Al-Khelaifi, replică dură după criticile lui Messi: „E lipsă de respect! I-a lipsit clasa, asta e sigur!

Nasser Al-Khelaifi, replică dură după criticile lui Messi

Profimediaimages

Nasser Al-Khelaifi a avut replică dură după criticile lui Messi. Starul argentinian a spus că „nu s-a simţit fericit la Paris”, lucru care l-a făcut pe Al-Khelaifi să reacţionaze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a reacţionat, marţi, după ce starul argentinian Lionel Messi nu a menajat PSG după plecarea sa în MLS, relatează Le Figaro.

Nasser Al-Khelaifi, replică dură după criticile lui Messi

Venit la PSG în 2021, argentinianul nu şi-a găsit niciodată locul la echipă şi nici în capitala Franţei. A plecat în 2023, la finalul contractului său. Toate acestea înainte de a face câteva comentarii critice în mass-media, insistând că „nu a fost fericit” pe malurile Senei şi revenind asupra absenţei sărbătoririi victoriei Argentinei la Cupa Mondială. Până acum, Nasser Al-Khelaïfi nu a dorit să răspundă prea tranşant. A făcut-o marţi, pe RMC.

„Este cel mai bun jucător din istorie”, a spus el. “Nu i-a fost uşor să vină. Totul era centrat pe el la Barça, nu a fost la fel la Paris, avem alţi jucători, erau Kylian, Neymar… Am un mare respect pentru el, dar dacă o persoană vorbeşte de rău despre PSG după ce a plecat, nu este corect, este o lipsă de respect. I-a lipsit clasa, asta e sigur”.

În ceea ce priveşte situaţia de după Cupa Mondială, Al-Khelaifi a explicat că s-a dorit evitarea unei reacţii negative a publicului: „Nu l-am sărbătorit după Cupa Mondială? Suntem în Franţa, a câştigat Cupa Mondială împotriva lui Kylian, este un club francez… Nu am vrut ca stadionul să-l fluiere. Liverpool, de exemplu, a luat aceeaşi decizie atunci când Senegalul lui Sadio Mané a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni împotriva Egiptului lui Mo Salah. De notat că PSG l-a sărbătorit pe Messi pe Camp des Loges. Nu este o persoană rea”, continuă Nasser Al-Khelaïfi. Dar, şi acest lucru este valabil pentru toată lumea, nu doar pentru Messi, prefer ca oamenii să vorbească atunci când sunt acolo, nu după aceea. Nu este stilul nostru. Un lucru este cert: Leo Messi nu va lăsa o amprentă de neşters în memoria fanilor parizieni”.

Reclamă

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe! Starul francez poate rămâne la PSG

Nasser Al-Khelaifi a declarat că are un acord cu Kylian Mbappe. Preşedintele clubului PSG şi-a reiterat dorinţa ca starul francez să continue la campioana Franţei şi crede că gruparea pariziană rămâne cea mai bună opţiune pentru el, care devine jucător liber în această vară.

Kylian Mbappe încă nu s-a decis în privinţa viitorului său. Starul francez va deveni liber de contract la finalul sezonului.

„Nu vreau să ascund că îmi doresc ca Mbappe să rămână, cel mai bun jucător din lume este Kylian şi cel mai bun club pentru el este Paris. El are cel mai bun centru de antrenament din lume (noul Campus PSG – n.r.), cel mai bun antrenor din lume (Luis Enrique). În fiecare an joacă în Liga Campionilor, cu siguranţă suntem cel puţin în optimi, chiar în semifinală sau finală. Suntem acolo cu marile cluburi”, a declarat Al-Khelaifi la canalul RMC.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și