Închide meniul

„Ne vedem acolo!” Ce a răspuns Kylian Mbappe, atunci când a fost rugat de un fan să vină la Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 8:23

Reclamă
Ne vedem acolo!” Ce a răspuns Kylian Mbappe, atunci când a fost rugat de un fan să vină la Real Madrid

Kylian Mbappe, răspuns pentru un fan care i-a cerut să vină la Real Madrid

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a dat răspunsul pe loc, atunci când a fost întrebat de fani dacă vrea să meargă la Real Madrid. Starul de la PSG nu a negat un posibil transfer în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG la startul sezonului, însă atacantul este tot mai nemulțumit pe Parc de Princes. La jumătate de sezon după ce a semnat noua înțelegere, se pare că starul francez ar fi tentat să=și găsească un nou angajament.

„Vino la Real Madrid!” Răspunsul dat de Kylian Mbappe

La o sesiune de autografe, un fan a avut o cerință specială pentru Kylian Mbappe. Acesta i-a cerut starului de la PSG să se transfere pe Santiago Bernabeu: „Vino la Real Madrid!”, a fost mesajul suporterului.

Imediat după, Kylian Mbappe nu a rămas indiferent și a reacționat la cerința fanului. Starul de la PSG i-a arătat semnul „OK” și a continuat să ofere autografe. Fanul a replicat prin „Ne vedem acolo!”.

Reclamă

Real Madrid a fost aproape de a-l transfera pe Kylian Mbappe și la startul sezonului. Atacantul francez însă și-a prelungit contractul cu PSG, și l-a lăsat pe Florentino Perez cu un gust amar după ratarea transferului.

Sesiunea de autografe la care a luat parte Kylian Mbappe a fost la Riad, acolo unde PSG se pregătește să joace o partidă amicală contra jucătorilor vedete de la Al-Hilal și Al-Nassr. Cristiano Ronaldo va fi căpitanul formației saudite.

Cerinţele lui Kylian Mbappe pentru a semna cu Real Madrid! Starul francez vrea ca „galacticii” să transfere alte două vedete

Kylian Mbappe a pus două condiţii esenţiale pentru a semna cu Real Madrid. Starul francez vrea să fie însoţit pe Santiago Bernabeu de alte două vedete, care au mai purtat tricoul „galacticilor” în trecut. Achraf Hakimi şi Theo Hernandez sunt cei pe care atacantul de la PSG îi vrea alături de el în capitala Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Conform presei din Spania, Real Madrid ar fi dispusă să îl transfere pe Kylian Mbappe, doar dacă jucătorul va fi cel care va prelua iniţiativa, pentru a evita în aşa fel dezamăgirea din sezonul treut. Atunci, starul francez a fost curtat cu insitenţă de galactici, însă a preferat salariul imens oferit de gruparea de pe Parc de Princes.

În acest caz, Kylian Mbappe ar fi tentat să meargă la Real Madrid, dacă clubul madrilean îi va îndeplini două dorinţe, şi anume aducerea lui Achraf Hakimi şi a lui Theo Hernandez. Cei doi au mai fost legitimaţi la clubul lui Florentino Perez în urmă cu câteva sezoane, însă au fost vânduţi.

Achraf Hakimi este colegul lui Kylian Mbappe de la PSG. Atacantul francez are o relaţie foarte apropiată cu fundaşul marocan, aşa cum s-a dovedit şi după partida dintre Franţa şi Maroc, de la Campionatul Mondial. Hakimi este produsul academiei „galacticilor”, însă a evoluat puţin pentru prima echipă a madrilenilor, fiind împrumutat la Borussia Dortmund în 2018, ulterior vâdnut la Inter două sezoane mai târziu.

De cealaltă parte, Theo Hernandez evoluează la AC Milan, şi este coleg cu Kylian Mbappe în naţionala Franţei. Şi fundaşul francez a mai trecut pe la Real Madrid în 2017, însă a petrecut doar un sezon, fiind ulterior cedat la Real Sociedad, şi în cele din urmă în Italia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și