Închide meniul

Nebunie! Sevilla vrea un jucător român: "M-a sunat Monchi!" Transferul uriaș care îl poate lăsa pe Cristiano Ronaldo cu ochii în soare

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2020, 21:04

Reclamă
Nebunie! Sevilla vrea un jucător român: "M-a sunat Monchi!" Transferul uriaș care îl poate lăsa pe Cristiano Ronaldo cu ochii în soare

Zuma Press / Giuseppe Fama via Hepta

Cristiano Ronaldo

Radu Draguşin, căpitanul naţionalei U19, este legitimat la Juventus U23, dar poate ajunge la Sevilla. În ultima perioadă s-a antrenat și la echipa mare, alături de Ronaldo și Buffon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăgușin poate lăsa Serie A pentru La Liga. Sevilla s-a interesat de jucătorul român. 

Acum două zile vorbeam cu Monchi, de la Sevilla, pentru un jucător român. Și să vedem dacă se face. Și l-am întrebat cum se fac transferurile la ei. Și a zis că se fac în trei: patronul îmi dă bugetul, antrenorul îmi dă profilul pe care îl vrea și eu aleg jucătorii.

Da, sunt discuții. Sunt niște echipe mari care se interesează de el, cred că știți despre cine e vorba, Drăgușin. Sunt niște interese, nimic concret. Nu vreau să dau mai multe, că poate îl studiază mai bine și să zică că nu îl mai vrea după ce l-a studiat mai bine.

Am zis că e ok, are contract cu Juventus încă un an, suntem în discuții avansate cu ei să prelungească”, a declarat Florin Manea la Digisport.

Reclamă

Radu Drăgușin s-a antrenat cu Cristiano Ronaldo

Internaţionalul român a vorbit despre cum este în realitate superstarul portughez, dincolo de imaginea pe care o are formată în presă.

"Ronaldo este un om incredibil. Nu este deloc arogant, cum se zice. Dimpotrivă, este foarte prietenos, te ajută, vorbeşte cu tine, te încurajează", a declarat fundaşul român.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și