Închide meniul

Neftchi Baku vrea să se despartă de Laurenţiu Reghecampf! Ce sumă trebuie să îi plătească azerii românului dacă îl demit

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 17:21

Neftchi Baku vrea să se despartă de Laurenţiu Reghecampf! Ce sumă trebuie să îi plătească azerii românului dacă îl demit

Laurenţiu Reghecampf îşi aşteaptă locul în Arabia Saudită

Laurenţiu Reghecampf, într-o conferinţă de presă / Hepta

Neftchi Baku vrea să se despartă de Laurenţiu Reghecampf după ce antrenorul român a pierdut şi finala Cupei Azerbaidjanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku a fost învinsă în prelungiri de către Qabala în finala Cupei. Scorul final a fost 1-0 pentru Qabala contra lui Neftchi. Isnik Alimi a marcat în minutul 102, din penalty, şi l-a făcut pe Laurenţiu Reghecampf să mai rateze un obiectiv în acest sezon.

Neftchi Baku vrea să se despartă de Laurenţiu Reghecampf!

Patronul lui Neftchi Baku vrea să renunţe la Laurenţiu Reghecampf. Echipa azeră a terminat campionatul pe locul 3, după Qarabag şi Sabah.

Laurenţiu Reghecampf are clauză de reziliere şi, potrivit playsport.ro, antrenorul român a solicitat 100.000 de euro pentru a-şi rezilia amiabil contractul cu Neftchi.

Sursa citată notează că patronul echipei nu vrea să îi achite aceşti bani lui Reghecampf. Mai mult, el i-a certat pe oamenii din conducerea clubului azer fiindcă au acceptat să insereze o clauză de reziliere în contractul lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, după ce Neftchi Baku a fost umilită în campionatul azer: „Începeți să trageți, împușcați-mă!”

Laurenţiu Reghecampf a avut un discurs tăios după o înfrângere cu 4-0 a echipei sale în campionatul azer.

Nu aceasta este atitudinea lui Neftci. Am tratat prea ușor meciul, nu am fost concentrați. Am început foarte prost meciul, la fel ca și în etapa trecută cu Qarabag. Mai avem trei partide în campionat și trebuie să ne schimbăm mentalitatea și atitudinea. Avem multe lucruri despre care trebuie să discutăm.

Cel mai important lucru este ca atunci când îmbraci acest tricou să ai atitudine de învingător. Nu trebuie să primim goluri atât de ușor. Rezultatul este rușinos pentru noi toți. Suntem o echipă, nu suntem diferiți, eu ca antrenor, jucătorii sau oficialii. Atunci când ne-am calificat în finala Cupei nu am spus eu, am spus noi.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să fim onești și să spunem că a fost un joc rușinos pe care trebuie să-l uităm. Atunci când nu ai o miză, se ajunge la astfel de prestații și de rezultate. Lotul nu este atât de mare și nu am ce schimbări să fac.

Știu că veți scrie multe lucruri despre mine, dar eu le voi accepta. Însă trebuie să-mi apăr jucătorii, pentru că mai avem de jucat finala Cupei și am nevoie de fiecare dintre ei pentru a lupta să câștigăm. O să iau ziua de azi ca un accident. De aceea îmi pare rău și ne simțim rușinați de acest rezultat.

Dacă vreți să începeți să trageți, împușcați-mă! Sunt de acord cu voi că 0-4 este rușinos, dar am vorbit deja cu jucătorii. Așa ceva nu este posibil. Nu pot veni în fața voastră să vă mint, dar să nu uitați ce muncă fac acești jucători, suntem calificați în finala Cupei.

Putem să cucerim un trofeu și nu uitați că vom termina pe locul trei în campionat. Dacă, la finalul sezonului, conducătorilor nu o să le placă acest loc, îmi pot spune asta. Pot să vă asigură că, dacă în sezonul următor vom avea o echipă întărită, ne vom putea bate la titlu. Și nu vă spun că vom schimba jucătorii, dar trebuie să mai aducem câțiva”, a declarat Laurenţiu Reghecampf în acea conferinţă de presă.

Recomandări
  • Neftchi Baku vrea să se despartă de Laurenţiu Reghecampf
  • Antrenorul român are clauză de reziliere

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și