Închide meniul

Neuer este uriaş. Dublă intervenţie senzaţională în faţa lui Neymar. Lewandowski a lovit bara câteva minute mai târziu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 august 2020, 19:25

Neuer este uriaş. Dublă intervenţie senzaţională în faţa lui Neymar. Lewandowski a lovit bara câteva minute mai târziu

Twitter UEFA Champions League

Ocazii mari pentru Neymar

Brazilianul a primit o pasă în spatele apărării nemţilor şi a şutat din unghi. Neuer a respins cu mare noroc, iar mingea a sărit din nou la Neymar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a încercat să îi paseze în situaţie perfectă lui Bernat, dar acelaşi Neuer a trimis cu piciorul în corner, salvându-şi echipa. 

Robert Lewandowski a lovit bara

Câteva minute mai târziu, Lewandowski a fost şi el la câţiva centimetri de gol, dar a lovit doar bara. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și