Închide meniul

Neymar a primit o lovitură de proporţii. Contractul cu Nike, „rupt” din cauza unei posibile agresiuni sexuale! Acuze grave la adresa starului de la PSG

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 12:50

Neymar a primit o lovitură de proporţii. Contractul cu Nike, „rupt din cauza unei posibile agresiuni sexuale! Acuze grave la adresa starului de la PSG

Profimediaimages

Neymar a primit o lovitură de proporţii

  • Neymar, acuzat de agresiune sexuală
  • Starul lui PSG este în centrul unui scandal de proporţii

Pe 31 august 2020, gigantul american a „rupt” înţelegerea de sponsorizare pe care o avea cu Neymar, fără a oferi detalii. Colaborarea data de 13 ani şi au existat multe semne de întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a primit o lovitură de proporţii. Nike a anunţat de ce a încheiat colaborarea

Jurnaliştii de la Wall Street Jurnal au făcut dezvăluiri uluitoare. O angajată de la Nike ar fi anunţat că, în 2016, Neymar ar fi încercat să o abuzeze sexual în camera unui hotel din New York. Femeia se ocupa de coordonarea unui eveniment în care era invitat şi atacantul lui PSG.

La apariţia scandalului, tatăl lui Neymar a negat toate acuzaţiile. „Cum pot fi apărea astfel de ştiri?„, a spus acesta pentru jurnaliştii de la Folha. Totuşi, la numai câteva ore distanţă a venit un comunicat al celor de la Nike care confirmă motivul invocat în WSJ.

Reclamă

Nike și-a încheiat parteneriatul cu sportivul deoarece acesta a refuzat să coopereze într-o investigație de bună-credință a acuzațiilor credibile făcute de un angajat.

Reclamă

Totuşi, a apărut dovezi ale faptelor incriminate, care să ne permită să ne pronunțăm asupra fondului cazului. Ar fi nepotrivit ca Nike să facă o declarație acuzatoare fără să poată furniza fapte justificative„, se anunţă într-un comunicat al firmei de echipament sportiv, potrivit L’Equipe.

Neymar a primit o lovitură de proporţii pe plan financiar, mai ales că mai avea contract cu Nike până în 2022. El a mai fost acuzat dur şi în trecut. În 2019, un model din Brazilia l-a acuzat de viol, dar fotbalistul a scăpat de probleme după ce cazul a fost închis din lipsă de probe.

Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG

Superstarul brazilian va evolua pe „Parc des Princes” până în 2025. Anunţul a fost făcut de francezi prin intermediul unui comunicat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt fericit să continui aventura la PSG. Sunt foarte fericit la Paris şi mândru să fac parte din această echipă şi să lucrez cu aceşti jucători, să fiu pregătit de un antrenor minunat şi să fac parte din istoria acestui club.

Acestea sunt lucrurile care m-au făcut să cred în proiect. Am crescut aici şi ca jucător, dar şi ca om. Sunt foarte fericit pentru prelungirea contractului şi sper să câştig cât mai multe trofee„, a fost prima reacţie a lui Neymar, care are un salariu de 36 de milioane de euro.

Cotat la 110 milioane pe site-urile de specialitate, brazilianul are cifre impresionante la PSG. El a jucat în peste 110 meciuri până acum, în toate competiţiile. A marcat 85 de goluri şi a oferit peste 50 de pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol