Închide meniul
VIDEO

Neymar a suferit o nouă accidentare și a părăsit terenul în lacrimi! Continuă seria de coșmar pentru starul brazilian

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 octombrie 2023, 9:29

Neymar a suferit o nouă accidentare și a părăsit terenul în lacrimi! Continuă seria de coșmar pentru starul brazilian

Neymar a suferit o nouă accidentare și a părăsit terenul în lacrimi

Neymar a fost scos cu targa de pe teren, în Uruguay - Brazilia 0-2

Neymar a suferit o nouă accidentare și a părăsit terenul în lacrimi. Starul celor de la Al-Hilal a fost scos cu targa de pe teren în partida cu Uruguay, pierdută de către „Selecao” cu scorul de 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns în această vară în Arabia Saudită, după ce oficialii de la Al-Hilal l-au cumpărat de la PSG pentru 90 de milioane de euro, Neymar a suferit o nouă accidentare și nu a mai putut continua meciul. Este de așteptat ca acesta să lipsească o perioadă de pe teren, din cauza loviturii încasate în meciul cu Uruguay.

Neymar a suferit o nouă accidentare și a părăsit terenul în lacrimi. A fost surprins în cârje, după meci

Înainte de finalul primei reprize a partidei dintre Uruguay și Brazilia, Neymar a fost faultat de către un adversar și s-a accidentat la piciorul stâng. După această întâmplare, starul brazilian a acuzat dureri puternice și a părăsit terenul în lacrimi.

Până în momentul de față, reprezentanții „Selecao” nu au dat un verdict legat de accidentarea jucătorului. Totuși, imaginile surprinse la finalul duelului sunt îngrijorătoare. Starul de la Al-Hilal a fost văzut în cârje, în momentul în care făcea o poză alături de un fan.

Reclamă

Astfel, seria de coșmar continuă pentru fotbalistul brazilian, care a suferit nu mai puțin de 7 accidentări din luna octombrie a anului 2021.

A suferit cea mai gravă accidentare în luna februarie a acestui an, atunci când a fost supus unei intervenții chirurgicale, la gleznă. Atunci a lipsit de pe teren pentru nu mai puțin de 130 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

În total, din octombrie 2021 până în prezent a ratat 41 de partide și a stat pe bară timp de 254 de zile, din cauza accidentărilor.

Neymar a devenit din nou tată

Neymar a devenit din nou tată! Logodnica starului brazilian, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

Neymar a ţinut să fie lângă soţia lui în aceste momente şi s-a fotografiat cu ea şi cu fetiţa nou-născută. Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară.

„Mavie a sosit pentru a ne completa viața ❤️🙏🏼

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram. Postarea ei a adunat peste 8.300.000 de like-uri în câteva ore.

Bruna Biancardi are peste 8 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce logodnicul ei, Neymar, e urmărit de 215 milioane de persoane pe reţeaua de socializare.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și