Închide meniul

Neymar, „anihilat” de Flavius Daniliuc în Nice – PSG 1-0! Fundaşul cu origini românești, lăudat în presa din Franța! Ce au scris jurnaliștii

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 10:33

Neymar, „anihilat de Flavius Daniliuc în Nice – PSG 1-0! Fundaşul cu origini românești, lăudat în presa din Franța! Ce au scris jurnaliștii

Neymar, "anihilat" de Flavius Daniliuc în Nice - PSG 1-0

Profimedia

PSG a pierdut al doilea meci consecutiv în deplasare. Cu Lionel Messi şi Neymar pe teren, formaţia pariziană a fost învinsă pe terenul lui Nice, scor 0-1, după golul înscris de Delort în minutul 88.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, „anihilat” de Flavius Daniliuc, jucătorul cu origini româneşti

La Nice a evoluat și Flavius Daniliuc, fundașul austriac cu origini românești. Tânărul jucător, în vârstă de 20 de ani, a strălucit în defensiva gazdelor, reușind să îl blocheze constant pe Neymar.

Prestația excelentă a lui Daniliuc a fost lăudată în presa din Franța. De notat că fundașul cu origini românești a evoluat aseară în banda dreaptă, deși poziția sa obișnuită este în zonă centrală.

Flavius Daniliuc, lăudat în presa din Franța după Nice – PSG 1-0

„Nu a avut atât de multe centrări precum coechipierul de pe banda stângă, dar a fost destul de bun în apărare. A câștigat patru dintre dueluri, a făcut patru tackling-uri, a comis patru faulturi și a ratat o singură pasă.”, au notat jurnaliștii Foot Mercato.

Daniliuc a fost înlocuit în minutul 79 și a primit nota 5,5.

Reclamă

În schimb, adversarul său direct, Neymar, a fost criticat de jurnalişti, primind în final nota 3,5.

Neymar, desființat de jurnaliștii francezi: „Foarte dezamăgitor!”

„Neymar a făcut un joc foarte dezamăgitor și a pierdut în total 19 mingi față de doar șase driblinguri reușite, a trimis un singur șut care nu a adus nimic și a expediat doar trei centrări care au fost respinse de apărarea adversă. Şi-a arătat frustrarea la finalul meciului, când l-a lovit pe Gouiri.”, a mai notat publicația Foot Mercato.

Nici Lionel Messi n-a reușit să facă diferența. Kylian Mbappe, cel care completează tripleta fantastică din ofensiva lui PSG, a fost suspendat din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Reclamă 4 / 0/3

Flavius Daniliuc, jucătorul cu origini românești care a evoluat la juniorii lui Real Madrid și Bayern Munchen

Originari din Suceava, părinţii lui Flavius au emigrat în Austria înainte ca acesta să se nască. Daniliuc şi-a început aventura în fotbal la Admira Wacker.

De-a lungul timpului, fundașul cu origini românești a mai evoluat, printre altele, la academiile lui Rapid Viena, Real Madrid și Bayern Munchen. Daniliuc a ajuns la Nice în 2020, liber de contract.

Cotat la 7 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Flavius Daniliuc a adunat 45 de apariții în tricoul lui Nice, reușind să marcheze și un gol pentru gruparea franceză.

Citește și:

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și