Închide meniul

Neymar, decizie șoc! Brazilianul a spus STOP negocierilor cu PSG. Motivul: Lionel Messi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 6:35

Neymar, decizie șoc! Brazilianul a spus STOP negocierilor cu PSG. Motivul: Lionel Messi

profimedia

Neymar, decizie șoc

Neymar începe să suspecteze că Messi va rămâne în cele din urmă la Barcelona, notează cotidianul catalan Diari ARA, citat de Marca. Potrivit sursei citate, starul brazilian crede că Messi are șanse tot mai mici să ajungă la PSG. Prin urmare, Neymar i-ar fi informat pe șefii Barcelonei că vrea să se întoarcă pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a întrerupt negocierile cu PSG

Neymar era în negocieri avansate cu PSG pentru prelungirea contractului. Chiar și renumitul Fabrizo Romano anunța că brazilianul va rămâne la Paris până în 2026. 

Cu toate acestea, o revenire a lui Neymar la Barcelona ar fi greu de materializat. Spaniolii anunță că vedeta lui PSG ar trebui să renunțe la pretențiile financiare uriașe, în contextul crizei traversate de Barcelona.

Formația de pe Camp Nou nu exclude o revenire a lui Neymar, dar se focusează și pe alte obiective. Reprezentanții lui Erling Haaland s-au întâlnit deja cu Joan Laporta, iar Lautaro Martinez n-a ieșit nici el din calcule. 

Neymar n-a jucat în "dubla" dintre PSG și Barcelona din "optimile" Champions League. Chiar și așa, echipa brazilianului a câștigat cu 5-2 la general.

Reclamă

Anunțul făcut de fostul agent al lui Neymar

Informația dezvăluită de catalani se potrivește cu declarația fostului impresar al lui Neymar, Andre Cury. Acesta a spus că destinele lui Neymar și Messi ar putea să se reunească la Barcelona.

"Neymar va juca din nou alături de Messi, dar nu la PSG, ci la Barcelona. Nu cred că asta s-ar putea întâmpla la altă echipă", a declarat Andre Cury, citat de Mundo Deportivo. 

Neymar a plecat de la Barcelona în vara lui 2017. La acea vremea, brazilianul dădea toate recordurile peste cap. PSG plătea pentru el nu mai puțin 222 de milioane de euro, valoarea clauzei de reziliere a contractului cu Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar are 104 partide la PSG, perioadă în care a înscris 83 de goluri și a oferit 47 de assist-uri. În capitala Franței, el a cucerit trei titluri de campion. Nu a reușit până acum să câștige Champions League de când a plecat de la Barcelona.

Recomandări
  • Neymar vrea să joace alături de Lionel Messi
  • Planul brazilianului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid Vezi toate știrile
Citește și