Închide meniul

Neymar, evoluţie stelară în Brazilia – Chile 4-0. Penalty scos, gol şi pasă decisivă la doar câteva zile după ce a fost acuzat că e la „limita alcoolismului”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 10:48

Neymar, evoluţie stelară în Brazilia – Chile 4-0. Penalty scos, gol şi pasă decisivă la doar câteva zile după ce a fost acuzat că e la „limita alcoolismului

Neymar, spectacol total în Brazilia - Chile 4-0

Profimedia

Neymar a avut o evoluţie stelară în victoria pe care Brazilia a obţinut-o în faţa celor de la Chile, scor 4-0, în penultima etapă a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din zona Americii de Sud. Neymar a scos un penalty, pe care tot el l-a transformat, şi i-a dat o pasă decisivă şi lui Vinicius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar evoluţie stelară în Brazilia – Chile 4-0

Neymar a provocat şi a transformat un penalty în minutul 44, ajungând la 71 de goluri pentru naţionala Braziliei (117 meciuri), cu şase mai puţine decât legendarul Pele.

Vinicius, din pasa lui Neymar, a marcat în minutul 45+1, Coutinho a transformat un penalty în minutul 71, iar Richarlison a stabilit scorul final în minutul 90+1. Brazilia este deja calificată la CM şi este lider în grupă, cu 42 de puncte, urmată de Argentina, cu 35 de puncte şi care joacă vineri noapte cu Venezuela.

Ecuador şi Uruguay sunt pe locurile 3-4, cu câte 25 de puncte, fiind de asemenea calificate la Cupa Mondială din Qatar.

Acuzaţii dure la adresa starului brazilian: „E la limita alcoolismului. Distruge clubul!”

Starul brazilian a inflamat spiritele la PSG şi se anunţă o „revoluţie” în lotul liderului din Ligue 1. Jurnalistul Daniel Riolo a oferit detalii teribile din vestiarul parizienilor şi l-a făcut praf pe starul brazilian din atacul lui Mauricio Pochettino.

Starurile din capitala Franţei tocmai s-au făcut de râs în campionat. Au pierdut la scor de neprezentare în derby-ul cu AS Monaco şi au ajuns la trei înfrângeri la rând, în deplasare, în Ligue 1. Titular în umilinţa din Principat, Neymar a fost arătat cu degetul.

Reclamă

Şeicul Nasser Al-Khelaifi este sfătuit să renunţe cât mai repede la Neymar, a cărui cotă este în cădere liberă. De la 180 de milioane de euro, a ajuns să valoreze de două ori mai puţin în prezent.

Neymar abia se mai antrenează, ajunge într-o stare jalnică şi e la limita alcoolismului. Aşa este! Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și cu vestiarul.

Fanilor de la PSG nu le pasă de capriciile lui Neymar. Trebuie să i se dea banii şi să plece, distruge clubul. Trebuie să i se semneze cecul și fie lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului. Lăsaţi-l să plece, distruge PSG”, a spus Daniel Riolo la RMC Sport, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Neymar, evoluţie stelară în Brazilia – Chile 4-0
  • S-a apropiat la 6 goluri de recordul lui Pele

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și