Închide meniul

„Neymar abia se mai antrenează, e la limita alcoolismului. Distruge clubul!”. Haos total la PSG. Şeicul Nasser Al-Khelaifi, sfătuit să renunţe la brazilian până nu e prea târziu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2022, 10:15

„Neymar abia se mai antrenează, e la limita alcoolismului. Distruge clubul!. Haos total la PSG. Şeicul Nasser Al-Khelaifi, sfătuit să renunţe la brazilian până nu e prea târziu!

Neymar, atacat în termeni duri

Profimedia

Neymar a inflamat spiritele la PSG şi se anunţă o „revoluţie” în lotul liderului din Ligue 1. Jurnalistul Daniel Riolo a oferit detalii teribile din vestiarul parizienilor şi l-a făcut praf pe starul brazilian din atacul lui Mauricio Pochettino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starurile din capitala Franţei tocmai s-au făcut de râs în campionat. Au pierdut la scor de neprezentare în derby-ul cu AS Monaco şi au ajuns la trei înfrângeri la rând, în deplasare, în Ligue 1. Titular în umilinţa din Principat, Neymar a fost arătat cu degetul.

Neymar, acuzat că face haos la PSG: „Lăsaţi-l să plece, distruge clubul!”

Şeicul Nasser Al-Khelaifi este sfătuit să renunţe cât mai repede la Neymar, a cărui cotă este în cădere liberă. De la 180 de milioane de euro, a ajuns să valoreze de două ori mai puţin în prezent.

Neymar abia se mai antrenează, ajunge într-o stare jalnică şi e la limita alcoolismului. Aşa este! Neymar vrea să se răzbune pe PSG. Există o ruptură totală cu clubul și cu vestiarul.

Fanilor de la PSG nu le pasă de capriciile lui Neymar. Trebuie să i se dea banii şi să plece, distruge clubul. Trebuie să i se semneze cecul și fie lase să plece. Face mult rău în interiorul clubului. Lăsaţi-l să plece, distruge PSG”, a spus Daniel Riolo la RMC Sport, potrivit marca.com.

Reclamă

Cinci goluri şi trei pase decisive şi-a trecut în cont Neymar, în acest sezon. Nici venirea bunului său prieten, Lionel Messi, nu l-a ajutat pe brazilian.

PSG a ratat din nou obiectivul principal al sezonului, cucerirea UEFA Champions League, iar Nasser Al-Khelaifi începe ”revoluția” la echipă. Șeicul vrea să înceapă prin vânzarea lui Neymar, care a dezamăgit în ”dubla” cu Real Madrid, dar și în ultimele sezoane.

Starurile lui Pochettino, huiduite în PSG – Bordeaux 3-0

Au fost momente incredibile la Paris! Lionel Messi și Neymar, huiduiți de propriii fani, la fiecare atingere de balon. Fanii sunt supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid. După startul jocului, principalii vizaţi de huiduielile publicului au fost Messi şi, mai ales, Neymar.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a ajuns la PSG în vara lui 2017 pentru suma de 222 de milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Brazilianul a reușit 91 goluri în 135 de meciuri pentru parizieni.

Recomandări
  • Neymar, acuzat că face haos la PSG
  • Dezvăluiri teribile despre starul brazilian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și