Închide meniul

Neymar, implicat în transferul lui Sergio Ramos la PSG! Brazilianul îl aşteaptă pe legendarul fundaş cu braţele deschise la Paris. Anunţul făcut de presa din Spania

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 20:24

Neymar, implicat în transferul lui Sergio Ramos la PSG! Brazilianul îl aşteaptă pe legendarul fundaş cu braţele deschise la Paris. Anunţul făcut de presa din Spania

Profimedia

Sergio Ramos şi Neymar

Superstarul brazilian vrea ca Sergio Ramos să ajungă cu orice preţ la Paris. Francezii vor să construiască, din nou, o echipă stelară cu care să se bată pentru trofeul UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, implicat în transferul lui Sergio Ramos la PSG

Neymar şi-a prelungit contractul cu PSG până în 2025 şi îl aşteaptă cu braţele deschise pe Ramos la echipă. Spaniolii de la AS.com scriu că vedeta Braziliei a luat deja legătura cu spaniolul, imediat după ce acesta s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid. Cei doi au o relaţie bună, anunţă sursa citată, care aminteşte de episoadele în care Ramos i-a cerut lui Florentino Perez să îl aducă pe Neymar la Madrid.

Sergio Ramos este la final de contract cu Real Madrid, el fiind oficial liber de la 30 iunie. În cazul în care va semna cu PSG, Ramos va fi în concurenţă directă cu Marquinhos şi Presnel Kimpembe. Totuşi, avantajul legendarului fundaş este faptul că Mauricio Pochettino îl doreşte la echipă pentru a se lupta pentru trofeul UCL.

Citește și:

Sergio Ramos semnează cu PSG! Contract pe 2 ani pentru fostul căpitan al Realului

Nasser Al-Khelaifi, şeicul lui PSG, nu s-a uitat la bani şi l-a ofertat pe Ramos la câteva ore după ce acesta şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Real Madrid. Fundaşul a primit o ofertă ideală: contract pe două sezoane şi o remuneraţie pe măsură, scriu spaniolii de la AS.com.

Manchester City şi Manchester United au avut „derby” pentru semnătura fundaşului. Acesta ar fi preferat gruparea de pe Old Trafford, însă oferta francezilor l-a făcut să se răzgândească, precizează sursa citată.

Reclamă

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și