Închide meniul

Sergio Ramos semnează cu PSG! I-a anunţat deja pe foştii colegi de la Real Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2021, 9:48

Sergio Ramos semnează cu PSG! I-a anunţat deja pe foştii colegi de la Real Madrid

Profimediaimages

Sergio Ramos semnează cu PSG!

Sergio Ramos este la final de contract cu Real Madrid, el fiind oficial liber de la 30 iunie. În cazul în care va semna cu PSG, Ramos va fi în concurenţă directă cu Marquinhos şi Presnel Kimpembe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos semnează cu PSG! Contract pe 2 ani pentru fostul căpitan al Realului

Nasser Al-Khelaifi nu e Florentino Perez. Şeicul lui PSG nu s-a uitat la bani şi l-a ofertat pe Ramos la câteva ore după ce acesta şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Real Madrid. Fundaşul a primit o ofertă ideală: contract pe două sezoane şi o remuneraţie pe măsură, scriu spaniolii de la AS.com.

Manchester City şi Manchester United au avut „derby” pentru semnătura fundaşului. Acesta ar fi preferat gruparea de pe Old Trafford, însă oferta francezilor l-a făcut să se răzgândească, precizează sursa citată.

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit fundaşul în cei 16 ani petrecuţi la Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Citește și:

Sergio Ramos, cu ochii în lacrimi la despărţirea de Real Madrid

Sergio Ramos a avut un discurs emoţionant la conferinţa de presă în care s-a despărţit de Real Madrid. Ramos le-a promis fanilor celor de la Real Madrid că va reveni într-o zi la clubul pentru care a jucat 16 ani. Acum, Sergio Ramos semnează cu PSG.

Reclamă

„A venit acest moment, unul dintre cele mai dificile din viaţa mea. O etapă unică din viața mea se închide. Nimic nu va fi ca ceea ce am trăit aici. Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmares. Mulțumesc mult tuturor. Ne vedem mai târziu, pentru că mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce”, a spus Sergio Ramos.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și